Hornbach Cluj-Napoca, ce se va deschide în vara lui 2021, va fi al doilea magazin DIY livrat de Optim Project Management în România

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din România pentru Hornbach, recepția cu autoritățile având loc în Cluj-Napoca.

Hornbach

Optim Project Management – manager de proiect

Compania a fost numită de Hornbach România la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrând cu success către retailerul german în toamna aceluiași an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Magazinul, aparținând retailerului german Hornbach, este dezvoltat în Cluj-Napoca pe un teren de aprox. 4,10 ha și va acoperi o suprafață construită totală de aprox. 11.400 mp. Dezvoltarea va oferi o suprafață drive-in de 2.980 mp și va beneficia de o zonă verde de aprox. 6.142 mp și 335 locuri de parcare.

Recepția cu autoritățile

Recepția cu autoritățile este o etapă majoră pentru Hornbach Cluj-Napoca și suntem încântați de deschidere, echipa Optim Project Management a lucrând neîncetat în ultimul an pentru a livra al doilea magazin DYI din portofoliul său. Ca întotdeauna, sunt foarte mândru de echipa noastră de management de proiect și aș dori să le mulțumesc tuturor pentru munca și dedicare lor de-a lungul întregului proiect”, a declarat David Evans, fondatorul și proprietarul Optim Project Management.

Optim Project Management a efectuat diligență tehnică pentru Hornbach înainte de achiziția terenului și în perioada de construcție a fost contractat pentru a furniza servicii de management de proiect, inclusiv managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM.

Data de deschidere a magazinului Hornbach

Data de deschidere a magazinului Hornbach Cluj-Napoca este programată să aibă loc în vara lui 2021.

Dezvoltarea din Cluj-Napoca este al cincilea magazin DYI Hornbach în afara Bucureștiului și al optulea care se deschide în țară. Optim Project Management a livrat, de asemenea, către Hornbach un magazin de 12.000 mp în Oradea în toamna anului 2020. Domeniul complet de servicii a constat diligență tehnică, proiectare generală, autorizare, management de proiect, managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM. În plus, Optim Project Management a realizat un raport tehnic de due diligence înainte de achiziția de teren în Constanța și în prezent furnizează servicii de proiectare generală și autorizare pentru un nou magazin Hornbach în regiune.

Optim Project Management

Optim Project Management a fost înființată în 2009 în România de către David Evans și oferă servicii de proiectare și inginerie, management de proiect și de costuri, management al proiectării, soluționare dispute, analize de întârzieri și management al revendicărilor, dirigenție de șantier, coordonare SSM și audit tehnic, monitorizare pentru bănci și investitori, evaluări și certificări pentru clădirile verzi și studii în domeniul energiei regenerabile. În prezent, compania și-a extins serviciile în Europa de Sud-Est prin deschiderea a două birouri în Bulgaria și, anul acesta, în Serbia. 

Optim Project Management a deveni cea mai importantă companie de project management din țară, având peste 200 de proiecte în portofoliu, cu suprafață totală de 4,300,000 mp acoperind toate sectoarele industriei imobiliare – industrial, birouri, retail, HoReCa, divertisment, medical și rezidențial.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *