HORNBACH organizează ateliere creative cu tematică de Crăciun pentru copii

Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, continuă tradiția din fiecare an și, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, va organiza ateliere creative cu tematică de Crăciun pentru copii și întreaga familie, în cadrul celor șase magazine din România.

HornbachEvenimentele vor avea loc în data de 22 decembrie, între orele 10:00 și 16:30, în zona destinată produselor de grădinărit din fiecare magazin, fiind estimată prezența a peste 250 de participanți în total.

Spiritul Crăciunului este foarte important pentru Hornbach și ne dorim ca toți clienții care trec pragul magazinelor noastre să simtă atmosfera de sărbătoare, atât prin decorurile care îi întâmpină încă de la intrare, cât și prin activitățile pe care le vom realiza cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe lângă Târgul de Crăciun şi amenajarea magazinelor cu decorațiuni specifice, pregătim şi ateliere creative pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucură cel mai mult de această perioadă a anului“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Potrivit informațiilor acestuia, și în 2019, copiii vor putea participa, în mod gratuit, alături de unul sau de ambii părinți, la atelierele creative cu tematică de Crăciun. Împreună cu familia, cei mici își vor putea pune în practică imaginația și își vor putea exersa abilitățile de a construi obiecte decorative deosebite. Micii meșteri de astăzi pot deveni marii meșteri de peste câțiva ani.

Un brăduț stilizat realizat de mâna celor mici este, cu siguranță, un obiect de decor foarte apreciat în orice familie. Tocmai din acest motiv, copiii și părinții vor lucra împreună și vor asambla, utilizând materiale Hornbach, un brăduț din lemn ce va fi împodobit cu decorațiuni pictate“, a mai spus reprezentantul companiei. 

Realizarea ornamentelor pentru brăduț îi va provoca să fie creativi și va încuraja lucrul în echipă alături de părinți și de restul participanților. Aceștia vor avea acces la materialele puse la dispoziție de către Hornbach, iar la final vor primi decorațiunea realizată, dar și un mic cadou. 

Imaginația este o resursă de preț a copiilor și, prin aceste acțiuni, dorim să le dăm ocazia să se mândească cu micile lor proiecte. Atelierele organizate cu ocazia Crăciunului le vor da prilejul celor mici să se împrietenească cu alți copii, să lucreze în echipă și să se bucure într-un mod constructiv de atmosfera Sărbătorilor de iarnă“, a adăugat Mugurel-Horia Rusu.

Acțiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfăşura în toate cele șase magazine Hornbach din țară, iar pentru participare este necesară înscrierea, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon +40 749.200.928. 

Hornbach România

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 159 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. Hornbach le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment, iar consilierea oferită de specialiștii companiei direct la raft și serviciile puse la dispoziție în fiecare magazin sunt foarte apreciate.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), Hornbach își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 21.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *