HORNBACH sărbătorește Ziua Femeii cu ateliere de bricolaj în toate magazinele

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, sărbătorește Ziua Femeii cu un atelier de bricolaj.

HornbachAstfel, pe 3 martie, femeile care vor trece pragul magazinelor HORNBACH vor putea participa gratuit la sesiunea de bricolaj, unde vor afla trucuri despre realizarea unor decorațiuni pline de culoare.

Reprezentanții HORNBACH sărbătoresc sosirea primăverii și Ziua Femeii prin atelierul de bricolaj ce va avea loc pe 3 martie în toate magazinele, în intervalul 10.00-12.00. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate să participe la atelierul creativ pentru a realiza o tavă decorativă, ideală pentru servirea micului dejun.

Ca în fiecare an, oferim doamnelor și domnișoarelor ocazia de a-și personaliza casa, realizând diverse obiecte și decorațiuni. Ziua Femeii ne oferă prilejul perfect pentru a face asta și ne bucurăm că putem încuraja femeile să se exprime prin artă. În acest sens, am pregătit un atelier în care acestea vor putea crea obiecte decorative cu produse pe care le găsesc în magazinele HORNBACH“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al HORNBACH România.

Potrivit specialiștilor HORNBACH, activitățile din cadrul atelierului nu necesită abilități avansate de bricolaj, ci doar apreciere pentru frumos și lucrul făcut cu migală. Astfel, de-a lungul celor două ore, femeile vor realiza tăvi decorative cu mânere, folosind produse puse la dispoziție de către organizatori. Participantele vor porni de la o simplă bucată de lemn, vopsită în nuanța dorită, îi vor adăuga două mânere și multă imaginație pentru a o decora pe gustul fiecăreia, de la simplu și modern, cu dungi ori text, până la clasic, cu flori și arabescuri.

Pentru că ne place să trăim frumos, este bine să începem chiar de la prima oră cu un mic dejun servit pe o tavă deosebită, realizată chiar de noi. Invităm doamnele și domnișoarele să dea frâu liber imaginației pentru a crea tăvi unicat, care se potrivesc cel mai bine caselor lor“, a adăugat Mugurel-Horia Rusu.

La finalul workshop-ului, participantele vor păstra tăvile, pe care le vor folosi pentru servirea micului dejun, dar și pentru înfrumusețarea bucătăriei lor.

Participarea doamnelor la atelier este gratuită, materialele fiind puse la dispoziție de către HORNBACH. Doritoarele pot lua parte la atelier fără înscriere, în ordinea sosirii, cu până la 15 minute înainte de începerea acestuia, în limita locurilor din spațiul alocat (aproximativ 20 persoane/atelier).

Atelierul pentru femei va avea loc în magazinele HORNBACH din București (Berceni, Militari și Balotești), dar și din Sibiu, Brașov și Timișoara. 

HORNBACH România

HORNBACH este o companie multinațională de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2016/2017 (data bilanțului: 28 februarie) o creștere a cifrei de afaceri (netă) de 4,9%, la 3,9 miliarde euro.

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *