Hornbach a început amenajarea magazinului din Sibiu ce va fi deschis în toamnă

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a început amenajarea celei de-a șasea unităţi din România, la Sibiu, noul magazin urmând să fie inaugurat în această toamnă. Acesta va avea o suprafață de circa 12.000 metri pătrați.

Magazin - HB - Sibiu

„Așa cum ne-am obișnuit clienții, și la Sibiu aducem aceleași standarde de calitate germană. Astfel, noul nostru magazin va pune la dispoziţia clienţilor aproximativ 30.000 de produse mereu pe stoc, iar specialiştii noştri vor fi atent pregătiţi pentru a oferi consultanţă tuturor clienţilor, în proiectele pe care le desfăşoară”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Potrivit afirmațiilor sale, pe lângă multitudinea de produse existente la raft, în noul magazin vor fi aduși peste 16.000 metri pătrați de  parchet laminat, iar peste 90 de modele vor fi disponibile în stoc permanent. În plus, sortimentul magazinului din Sibiu cuprinde şi un volum de peste 8.000 de metri pătrați de mochete, traverse și linoleum, 8.000 de becuri și 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele și draperii.

Totodată, sibienii vor avea la dispoziție cel mai mare sortiment de șuruburi și dibluri cu peste 1.500 de mărimi și tipuri de produse și peste 2.300 de articole în raionul de gresie și faianță, cu modele pentru toate gusturile și tipurile de buget. La toate acestea se adaugă, la fiecare raion, produse din toate gamele necesare construcţiei, renovării sau amenajării locuinţei.

Un aspect important al magazinului din Sibiu este accentul pus pe sortimentul de lemn. Gama va fi foarte bogată și va include toate cele necesare pentru construcția unei case, pornind de la șipci, grinzi, plăci masive de lemn încleiate din diferite esențe, dar și un sortiment variat de lemn de terasă.

„Referitor la materialele de construcție, particularitatea acestui magazin este depozitul de materiale grele ce se întinde pe o suprafață de circa 1.700 metri pătrați și de unde clienții își vor putea alege dintr-o gamă largă de cărămizi, peste 350 de modele de pavaje, BCA, plase sudate sau fier de construcție”, a completat reprezentantul companiei.

În ceea ce privește departamentul special dedicat produselor de grădină, compania va aloca acestuia o suprafață de 2.700 metri pătrați, oferind un spaţiu special amenajat pentru produsele de grădinărit în cadrul căreia clienţii vor putea găsi peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de grădină şi alte tipuri de produse.

Zona de ZOO și acvaristică

O altă noutate adusă de Hornbach pe piața sibiană o reprezintă zona de ZOO și acvaristică, arie special dedicată iubitorilor de animale. Acest departament al magazinului pune la dispoziţia clienţilor peste 150 de specii de peşti și peste 2.000 de articole din gama de hrană și accesorii pentru animale.

Nici zona de decorațiuni interioare nu face excepție, Hornbach oferind peste 300 de modele de tablouri și 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat și decorat, dar și peste 100 dintre cele mai noi și inedite modele de tapet. Totodată, reprezentantul companiei a anunțat că, în cadrul noului magazin, se vor putea mixa peste 1 milion de nuanțe de vopsea, acest serviciu fiind, de asemenea, cel mai competent de pe piaţa din Sibiu.

Potrivit companiei, toate produsele prezente pe rafturile noului magazin provin atât de la furnizori internaționali consacrați, cât și producători locali de renume. Bineînțeles, nu vor lipsi din magazin nici produsele fabricate sub marca proprie Hornbach.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Hornbach a început amenajarea magazinului din Sibiu ce va fi deschis în toamnă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Hornbach a început amenajarea magazinului din Sibiu ce va fi deschis în toamnă […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.