Hornbach lansează o nouă campanie publicitară, la aniversarea a 10 ani de prezenţă pe piaţa din România

Hornbach aniversează 10 ani de la intrarea pe piața din România și, cu această ocazie, a lansat o nouă campanie de publicitate. 

Hornbach“10 ani de pasiune Hornbach” surprinde relația dintre clienți și brand, aceasta fiind reprezentată prin pasiunea pentru proiecte de bricolaj.

Astfel, noua campanie își propune să arate atât împlinirea unui  deceniu pe piața locală a retailerului de materiale de construcții și grădinărit, cât și valorile principale ale brandului.

“Prin  noua  campanie  de  publicitate subliniem, o dată în plus, că, de 10 ani,  susținem  pasiunea  pentru proiecte a clienților noștri și credem, cu adevărat, că <<Mereu găsești câte ceva de făcut>>. De-a lungul acestor ani, pentru  a  fi alături de clienții noștri, am introdus pe piață conceptul de magazin  pentru proiecte, consilierea profesională, sortimentul bogat și de calitate,  strategia prețurilor mereu mici și serviciile de calitate. Toate acestea transformă vizita în magazinele Hornbach într-o experiență completă pentru  clienții noștri, aceștia găsind în locațiile noastre tot ceea ce au nevoie  pentru  a-și  îndeplini proiectele”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Sloganul  campaniei reprezintă una dintre valorile esențiale ale brandului, valoare  care  este  împărtășită cu clienții, zi de zi, în magazine și în proiecte  –  pasiunea.  Astfel, Hornbach susține pasiunea de 10 ani, fiind partenerul ideal pentru clienți și vizându-i pe cei care au acest sentiment în realizarea de proiecte DIY.

De asemenea, potrivit reprezentantului Hornbach, noua campanile punctează și alte valori importante ale brandului. Unul dintre acestea este consilierea specializată pe care angajații Hornbach o pun la dispoziția clientului, oferindu-i toate detaliile de care are nevoie pentru a alege produsele potrivite proiectului pe care îl desfășoară.

Dincolo de acest aspect, pasiunea clienților pentru proiectele DIY este susținută și prin gama largă de produse, toate având un raport corect calitate – preț. În plus, pe lângă acest lucru, Hornbach pune la dispoziția clientului o gamă largă de servicii care sunt bine-venite pentru întreprinderea de proiecte de tot felul. De la debitare lemn, montaj, mixat vopseluri, transport, înrămări, confecționat perdele sau chiar servicii de finanțare, Hornbach este partenerul potrivit pentru client în ceea ce își propun să întreprindă.

În privința serviciilor de montaj, Hornbach oferă suport de la A la Z. Astfel, clienții beneficiază de consultanță în magazin pentru a alege produsele de care au nevoie, pentru ca apoi să poată stabili vizita unui meșter pentru a se efectua măsuratorile necesare. Execuția montajului este, de asemenea, profesionistă.

Hornbach pune la dispoziție montaj pentru parchet, mochetă și linoleum, plăci ceramice de interior, uși de interior și intrare, ferestre normale și de mansardă, marchize, instalații sanitare, termice (convenționale sau solare) și de climatizare, porţi de garaj şi sistem de antrenare, case de grădină și carport-uri, terase de lemn, pavaj și dale de gradină. La acestea se adaugă și serviciile de îmbinare.

Noua campanie aniversară Hornbach a demarat la începutul lunii iunie și se va  derula,  pe  mediile  clasice  outdoor și online, până la finalul lunii iulie.

În  această perioadă, Hornbach va marca aniversarea celor 10 ani în România prin  lansarea unui pliant special, iar în magazine se vor organiza diverse evenimente   pentru  clienți,  precum  ateliere  de  lucru,  concursuri  și demonstrații de produse.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Hornbach lansează o nouă campanie publicitară, la aniversarea a 10 ani de prezenţă pe piaţa din România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.