Homelux donează 5% din vânzările din luna septembrie 2020 către Spitalul Marie Curie, pentru copiii care nu pot ajunge la școală

Homelux donează 5% din valoare produselor selecționate pentru Campania „Back to school”, Spitalului Clinic „Marie Curie”  din București.

Homelux

Am gândit această campanie pentru că ne pasă de viitorul acestei țări, ne pasă de copiii care din anumite motive nu se pot bucura de începutul școlii, fiind spitalizați și îmi doresc ca această donație să sprijine Spitalul Marie Curie în eforturile lor de a le oferi copiilor cele mai bune tratamente in condiții decente de spitalizare. Campania « Donăm împreună 5% către Spitalul Marie Curie » este  un îndemn la solidaritate,  prin care clienții Homelux  pot participa, fără un efort financiar suplimentar, la o acțiune de responsabilitate civică. Homelux a pregătit o gamă de produse pentru camerele școlarilor, birouri, biblioteci, rafturi, cutii depozitare, etc. astfel încât clienții care cumpără aceste produse, practic contribuie la susținerea financiară a Spitalului de copii Marie Curie din București. Împreună  putem să facem lucrurile mai bune, să creăm un viitor mai bun pentru copii noștri!  Îi așteptăm în luna septembrie în magazinele Homelux,  sau în online pe Homelux.ro pentru a ni se alătura în acest proiect !”,  declară Omer Susli – proprietar și CEO Homelux (proprietar al marcii Praktiker România).

Campania « Donăm împreună 5% către Spitalul Marie Curie » are loc în perioada 04 septembrie – 01 octombrie 2020 și se desfășoară în magazinele Homelux din Ploiești, Focșani și București, dar și pe platforma online Homelux.ro și va fi promovată atât în mediul online cât și pe canalele tradiționale.

Homelux a adus pe piața din România conceptul de confort și design interior accesibil tuturor. Homelux este din noiembrie 2018, o nouă destinaṭie de cumpărături pentru confortul de acasă. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor peste 10.000 de produse de design pentru amenajarea și decorarea casei, dar şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, cardul cadou Homelux, plata produselor în rate fără dobândă.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *