HOMELUX, retailerul de mobilier și decorațiuni, lansează colecția de mobilier pentru grădină și terasă

Odată cu instalarea primăverii, HOMELUX, retailerul de mobilier și decorațiuni, lansează colecția de mobilier pentru grădină și terasă, pentru a transforma aceste spații în locul preferat de acasă, unde confortul și design-ul merg mână în mână. HOMELUX propune seturi de mobilier, balansoare și pavilioane realizate din materiale de calitate.

HOMELUXFiecare dintre noi își dorește o grădină spectaculoasă și confortabilă, iar pentru acest lucru  este nevoie să te înconjori de produse de înaltă calitate, destinate durabilității și vieții high-class. În portofoliul Homelux găsești mobilier de grădină și terasă realizat din aluminiu șlefuit, unic pe piața din România, cu un raport calitate-preț excelent.

Pe lângă faptul că este un material aparte, diferit față de ceea ce mai este pe piața locală, aluminiul șlefuit rezistă cât terasa (dacă nu mai mult), nefiind afectat de diverse șocuri sau lovituri. În plus, spre deosebire de aluminiul vopsit, care prezintă posibilitatea de decojire a vopselei, aluminiul șlefuit, turnat în masă, rămâne intact pe o perioadă nedeterminată.

Dacă mai adăugăm și faptul că mobilierul din acest material nu necesită depozitare pe timpul iernii, rezistând cu brio intemperiilor vremii, nu mai este nicio îndoială că reprezintă cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru tine și grădina sau terasa ta.

Mobilier adaptat pentru orice dimensiune

Cu Homelux, poți aduce relaxarea de partea ta chiar și dacă ai o grădină sau terasă mai mică. Complicii ideali sunt măsuțele și scaunele pliabile sau stivuibile, cu ajutorul cărora vei crea un colț de relaxare inedit, unde vei uita de grijile cotidiene. Nimic nu este imposibil dacă ai la îndemână mobilierul potrivit, iar Homelux știe cel mai bine să aducă confortul în casele românilor.

Homelux

Homelux este o companie de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 3 magazine fizice în DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Ploiești (DN 1, Ploiesti-Brasov, km 6) și Focșani (Strada Aleea Parc nr. 2 Focşani, jud. Vrancea), dar și magazinul online www.homelux.ro.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *