HOMELUX anunță reduceri de până la 80% în luna iunie

Pe parcursul lunii iunie magazinul HOMELUX anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină. Reducerile se aplică atât în cele 3 magazine (DN 1 Value Centre București, Ploiești, Focșani), cât și online, pe homelux.ro.

homelux

Până pe 30 iunie magazinul desfășoară o campanie de amploare dedicată reducerilor de vară. Discount-urile sunt atractive și se aplică tuturor categoriilor de produse din portofoliul companiei: de la mobilier și decorațiuni la textile, accesorii servire masă, corpuri de iluminat, piese pentru terasă și grădină.

Printre cele mai notabile produse aflate în campanie se numără decorațiunile – reduse cu până la 80%, canapelele – până la 45% reducere, scaunele – până la 49% reducere și corpurile de iluminat – până la 75% reducere.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și sunt grupate pe stiluri de amenajare (modern, clasic, etnic și romantic), astfel încât să facă alegerea clienților cât mai ușoară. Colecțiile sunt compuse de designerii de interior ai retailerului, iar  piesele deservesc unei game cât mai variate de necesități și sporesc semnificativ confortul de acasă.

Întreaga gamă de produse poate fi descoperită pe site-ul homelux.ro și în cele 3 magazine: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *