HOMELUX lansează un proiect social dedicat copiilor care încă nu pot merge la școală

În perioada 3 – 30 septembrie magazinul HOMELUX desfășoară o campanie socială adresată copiilor care nu se pot bucura de începutul școlii din motive de sănătate. Astfel, HOMELUX donează 5% din valoarea produselor selecționate spitalului Marie Curie.

homelux

Pentru al doilea an consecutiv, magazinul HOMELUX se implică într-un proiect social și pune faptele bune în mișcare. Tocmai pentru că înțeleg importanța educației pentru viitorul copiilor, reprezentanții companiei au lansat o campanie în urma căreia 5% din valoarea produselor participante vor fi donați spitalului Marie Curie, ajutând astfel copiii internați, care încă nu pot merge la școală.

Produsele selecționate

Produsele selecționate se adresează atât începutului de an școlar, cât și nevoilor de zi cu zi când vine vorba de amenajarea completă a casei. Astfel, în cadrul campaniei sunt incluse de la piese de mobilier și covoare până la textile pentru dormitor și accesorii de bucătărie, din dorința de a sprijini spitalul Marie Curie cu o donație importantă și de a ajuta cât mai mulți copii.

Mai mult ca oricând 2020, anul distanțării fizice, a însemnat pentru HOMELUX anul implicării sociale odată cu lansarea campaniei Împreună facem o faptă bună. Succesul generat ne-a motivat și mai mult, astfel că am decis reluarea ei sub o formă îmbunătățită. Mai exact, pentru a veni în sprijinul cât mai multor persoane, am extins gama de produse participante la campanie. De la canapele, paturi, scaune până la lenjerii de pat și tacâmuri, în luna septembrie cumperi de la HOMELUX și faci o faptă bună”, spune Omer Susli, proprietarul HOMELUX.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » HOMELUX lansează un proiect social dedicat copiilor care încă nu pot merge la școală
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.