Homelux deschide cel de-al treilea magazin din România, în zona de Nord a Bucureştiului în DN1 în Value Center

Joi, 05 decembrie 2019, ora 10:00, se deschide cel de-al treilea magazin Homelux, în noul Centru Comercial DN 1 Value Centre. Primele două magzine Homelux sunt deschise în Focșani și Ploiești, pe locul unor foste magazine Praktiker.

Este primul  magazin Homelux în format Shop in Shop, 1.000 mp. Homelux are înca 2 magazine, unul in Ploieşti  de 10.000 mp şi unul in Focsani de 8.000 mp. şi in paralel, magazinul online HOMELUX.Ro.

Homelux este un concept de vânzare omnichanel, cu o gamă de peste 10 000 articole pentru casă si grădină, cuprinzând game moderne de mobilier, decorațiuni, textile pentru casă, veselă , corpuri de iluminat, care se pot combina pe stiluri de design diferite.

,,Conceptul Homelux este de a oferi produse impreună cu idei,  care să îmbunătățească confortul şi designul caselor din România. Ne adresăm atât clienților care țin la confortul lor de acasă şi la estetica locuinței, cât şi segmentului HoReCa prin natura produselor pe care le comercializăm şi a stocurilor disponibile.

Produsele noastre se deosebesc prin design, exclusivitate, diversitate si funcționalitate, putând fi uşor încadrate în stiluri de amenajare precum : stilul Modern, Vintage, Shobby Chic, Industrial sau Contemporan!’’, declară Gemile Susli, Managing Partner, Homelux Romania.

O suprafață mai mică față de celelalte magazine HOMELUX

,,Ne bucurăm mult să anunțăm că deschidem cel de-al treilea magazin din rețeaua Homelux. Este un concept nou de magazin, având în vedere că  avem o suprafață mult mai mică, comparativ cu celelalte magazine Homelux. Investiṭia în acest magazin se situează în jurul valorii de 1,5 milioane euro.

Ne aşteptăm clienții cu cele mai frumoase produse pentru casă, produse de design, cu stocuri corespunzătoare şi prețuri oneste. Ne pasă de bunăstarea clienților noştri şi ne dorim să le oferim idei pentru case cât mai confortabile ’’, declară Omer Susli,  proprietarul companiei Homelux.

HOMELUX

Magazinul Homelux este o nouă destinaṭie de cumpărături pentru confortul de acasă. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea si decorarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, cardul cadou Homelux, confecṭionare perdele, plata produselor în rate şi cardul de fidelitate Homelux, prin care clienţii primesc 5% din valoarea cumpărăturilor înapoi, pentru a-i folosi la următoarele cumpărături.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *