Homelux închide temporar magazinele și recomandă tuturor clienților să comande online pe Homelux.ro

Homelux, un jucător important în piața locală de Home&Deco, a decis ca începând de astăzi, miercuri, 25 martie 2020, să închidă temporar toate magazinele din țară, având în vedere noile prevederi guvernamentale cu privire la situația actuală din țară. Ca alternativă, Homelux recomandă clienților în continuare serviciul de comenzi online www.homelux.ro, care rămâne disponibil pentru toată țara.

Homelux

„Pentru un plus de siguranță, atât pentru angajații noștri cât și pentru clienții noștri fideli, am luat această măsură de prevenție și siguranță împotriva răspândirii epidemiei cu COVID-19, de a închide temporar magazinele noastre din Ploiești, Focșani și cel din București din DN1 Value Center.

Încurajăm în continuare comenzile online de pe platforma noastră Homelux.ro și rămânem la dispoziția clienților cu serviciul de livrare a produselor în toată țara. Am luat măsuri speciale de igienizare a depozitului de produse, astfel încât activitatea de livrare să aibă loc în cele sigure condiții de igienă și prevenție”, declară Omer Susli, Owner & CEO Homelux.

Homelux

Magazinul Homelux este o nouă destinaṭie de cumpărături pentru confortul de acasă. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea și decorarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, cardul cadou Homelux, plata produselor în rate, fără dobândă, etc.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *