„Vara aceasta totul e mai bun pe grătar”, proiect inițiat de magazinul online de piatră naturală, PiatraOnline.ro

Cu toții știm că nimic nu se compară cu mirosul de grătar alături de prieteni într-o seară de vară. În plus, orice se pune la sfârâit se transformă în atracția principală a mesei. Showroom-ul și magazinul online de piatră naturală, PiatraOnline.ro, vine cu cea mai bună soluție prin intermediul campaniei #MaiBunPeGrătar.

piatraonline 1În perioada 1 august – 30 septembrie 2016, se poate vota grătarul preferat pe http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, și pot fi câștigate peste 30 de premii sau marele premiu, un grătar de grădină placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

„Campania #MaiBunPeGrătar s-a născut din dorința de a transforma serile lungi de vară în tot atâtea ocazii de distracție și voie bună. Credem că o grădină este incompletă fără un grătar de calitate, așa cum orice masă devine mai gustoasă atunci când preparatele sunt pregătite la iarbă verde alături de cei mai buni prieteni. Astfel, oferim posibilitatea clienților să aleagă grătarul preferat și să îl achiziționeze la un preț special sau, de ce nu, chiar să îl câștige”, ne informează Mariana Brădescu, Managing Partner, Rock Star Construct.

Și pentru că în fiecare gașcă există un prieten care știe să dea tonul unor mese delicioase, PiatraOnline.ro a pregătit premii speciale pentru iubitorii de grătar. Pe parcursul celor două luni de concurs, iubitorii de grătar vor fi invitați să participe la două provocări, câte o provocare nouă în fiecare lună, iar cele mai votate fotografii sau propuneri înscrise să câștige premii speciale sau marele premiu, acordat prin tragere la sorți, un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Mecanismul campaniei: poate fi votat modelul de grătar dorit pe site-ul http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, iar luna viitoare poate fi achiziționat la preț redus, dacă modelul respectiv a primit cel mai mare număr de voturi.

În etapa 1 (1 august-31 august), pentru șansa de a câștiga un kit de ustensile pentru grătar, se încarcă o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la grătar, fie de la raionul de pește proaspăt, grămada de vinete dolofane din piată sau orice altceva.

În etapa 2 (1 septembrie – 30 septembrie), pentru șansa de a câștiga un șorț personalizat cu numele participantului sau mixuri de condimente speciale pentru grătar, se încarcă o fotografie cu persoana care participă la concurs în ipostaza de Chef al găștii sau cu un prieten care iubește grătarul.

La finalul campaniei, toți participanții înscriși la una din cele 2 etape sau de ce nu, la ambele, intră automat la marea extragere pentru premiul mult-visat: un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Nu în ultimul rând, toți utilizatorii pot descoperi câte un nou secret culinar dedicat grătarului în fiecare săptămână, iar în fiecare lună pot vota grătarul preferat, urmând ca acesta să beneficieze de un preț special.

PiatraOnline.ro este magazinul online operat de Rock Star Construct, unul dintre principalii importatori de piatră naturală, marmură, travertin, ardezie şi elemente decorative pentru grădină, din România. Piatraonline.ro îşi doreşte să furnizeze profesioniştilor din industria construcţiilor o gama extinsă de piatră naturală de calitate la preţuri accesibile dar fără a face compromisuri legate de oferta remarcabilă de servicii şi suport.

PiatraOnline.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *