Gardenpedia lansează concursul pasionaților de grădinărit “Pasionatul Serios”

Sub misiunea declarată de către companie: “Gardenpedia. De folos grădinii tale.”, îți oferă produse de grădină, utilaje și unelte, fie că faci parte din categoria oamenilor care practică grădinaritul ca hobby sau ca semiprofesionist.

11050869_651331758346268_7165959404068326885_n

Gardenpedia inițiază un concurs prin care poți câstiga produse/vouchere care să te ajute să-ți amenajezi grădina.

Luna februarie fiind ultima lună din iarnă (calendaristic vorbind), premergătoare practic tuturor demersurilor legate de reluarea activităților pentru refacerea grădinilor, a spațiilor destinate “colțului” verde din fiecare casă / gospodărie, putem spune că e momentul propice pentru reamenajarea grădinilor și produselor destinate ei.

Începând cu 31 martie 2015, Gardendpedia premiază pasionații de grădinărit pentru ideile lor.

Postează cu link pe pagina de facebook Gardenpedia 3 produse de pe site-ul www.gardenpedia.ro care îți plac sau crezi că te vor ajuta la amenajarea grădinii. Ești înscris automat în tragerea la sorți pentru unul dintre obiectele care să transforme un loc cu potențial din lista menționată mai jos.

Premiul I  – Un derulator automat cu 30m furtun inclus – Autoreel Hozelock

Premiul II – 20 vouchere, fiecare in valoare de 50 lei

La abonarea la newsletter, Gardenpedia îți oferă un voucher în valoare de 20 de lei.

Desemnarea castigatorilor se va face de catre un juriu alcatuit din membrii echipei Gardenpedia. Pentru mai multe detalii despre cum te poti inscrie intra pe pagina www.gardenpedia.ro.

Campania se desfășoară între 31.03.2015 – 15.05.2015

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *