ETAGE Concept Store aduce cele mai recente inovații din domeniul designului ambiental

Joi, 3 aprilie 2014, a avut loc evenimentul de lansare a Showroom-ului ETAGE, la care au participat arhitecți și designeri, jurnaliști, vedete, clienți, iubitori ai confortului și pasionați de design. Invitații au avut posibilitatea de a admira produsele care dau viață spațiului și de a pătrunde astfel în povestea ETAGE.

2Showroom-ul ETAGE oferă o gamă largă de produse, dar și soluții tehnice pentru punerea în valoare a brandurilor comercializate. Obiectivul principal este acela de a fi mereu cu un pas înaintea competitorilor, anticipând tendințele pieței și punând la dispoziția clienților săi cele mai recente inovații din domeniul designului ambiental, urmărind în fapt imaginea casei şi reflectarea personalităţii proprietarului în calitatea amenajării.

În portofoliul ETAGE se regăsesc branduri precum Levantina, Inalco, Cea Design, Hidrobox, Simas, Flaminia, Bauwerk, Boen, Eurovovering, Dana, Full, Wipro, Wall&Deco, Muraspec, Elitis, Gerflor, Tecsom, Kuberiz. De la elementele necesare oricărei amenajări de interior – parchet stratificat sau masiv, pardoseli din PVC, placaje ceramice, mochetă, linoleum sau tapet, uși de interior și de intrare în casă, mobilier și accesorii pentru băi sau obiecte din corian – la produse de exterior – fațade ventilate din lemn, produse destinate spațiilor publice, soluții pentru terase și deckuri – opțiunile și posibilitățile sunt practic nelimitate și adaptate tuturor tipurilor de buget.

,, O casă trebuie să aibă un stil unitar, materialele folosite trebuie să reflecte stilul arhitectului, dar și personalitatea clientului. Showroom-ul ETAGE își propune să vină în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate, oferindu-le tot ce au nevoie într-un singur loc prin asocierea celor patru companii partenere: Bauland – parchet, fațade și terase din lemn, tapet, Kulltur – uși și tâmplărie din lemn, Interfloor – linoleum, PVC și mochetă, SSAB – placaje ceramice, mobilier de baie și o gamă completă de obiecte sanitare și accesorii”, a declarat Marius Lembac, General Manager Bauland.

La Showroom-ul ETAGE sunt așteptați arhitecții, designerii și specialiștii în amenajări de interior și exterior, dar și clienții interesați de produse inovative și design de calitate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *