Albastru clasic, culoarea anului 2020, în viziunea ELVILA

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, propune câteva piese de mobilier cu tapițerii în albastru clasic, culoarea desemnată de Institutul Pantone drept culoarea anului 2020, inspirată de mare și de ocean.

„Facem eforturi constante pentru a ține pasul cu tendințele în vogă atât în ceea ce privește formele pe care le capătă lemnul, ca urmare a prelucrării, creând piese care să răspundă cât mai fidel nevoilor diverse de amenajare ale clienților și colaboratorilor noștri, cât și legat de materialele de acoperire folosite.

Dacă nu cu mult timp în urmă anunțam introducerea în colecția de stofe a uneia rezistentă la pătrunderea lichidelor (apă, cafea, vin etc), acum dorim să ne informăm publicul că multe dintre tapițeriile noastre îmbracă deja sau vor îmbraca, la comandă,  straie în culoarea albastru clasic, dat fiind că aceasta a fost declarată de Pantone drept culoarea anului 2020.

Compatibilitate cu identiatea vizuală Elvila

Ținem să specificăm faptul că pentru noi, Elvila, este o mare bucurie faptul că reputații cercetători din cadrul acestui institut mizează pe o variantă de albastru ca fiind reprezentativă din punct de vedere cromatic în anul 2020, cu atât mai mult cu cât identitatea viziuala a companiei noastre este direct legată de culoarea albastru (atât la nivel de logo, cât și de motto).

Așadar, ne simțim în elementul nostru când vine vorba să ținem pasul cu culoarea reprezentativă a acestui an și sperăm că, după cum această culoare este reprezentativă pentru întreg anul în curs, tot la fel și Elvila să devină o alegere de suflet în tot acest an, atât pentru români, cât și pentru cât mai mulți străini.

Momentan culoarea se regăsește întocmai pe produse doar în ceea ce privește materialul de acoperire stofă, însă suntem deschiși și pentru comenzi de produse tapițate pe piele ecologică și piele naturală albastru clasic”, a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing, ELVILA.

Iată câteva produse, pe această culoare, ce se pot vedea deja în showroom-urile ELVILA:

Fotoliul Astoria

Imposibil să nu fi auzit de el dacă ne-ați trecut pragul vreunuia dintre showroom-uri, de-a lungul celor 30 de ani de existență a companiei.

Se remarcă prin confort și trăinicia asigurată de prezența lemnului masiv din componenţă, atât a cadrului, cât și a picioarelor. Ideal de amplasat într-un cadru clasic-elegant. În afară de culoarea anului, îl putem tapița într-o varietate de alte culori.

Scaun Venus

Elvila

Model – emblemă de scaun din portofoliul Elvila, pe care îl puteți amplasa cu succes atât în jurul mesei din living, cât și al celei din bucătărie. Atât șezutul, cât și spătarul sunt foarte confortabile, acesta din urmă având în plus și avantajul înălțimii generoase. Accesibil din punct de vedere preț mai tot timpul anului, modelul Venus reprezintă o investiție care-și merită toți banii, dat fiind faptul că prezintă în componența structurii cadrului și la nivel de picioare, elemente de lemn masiv, așadar puteți avea garanția durabilității.

Set canapele DELIA 311 fix

Conferind o eleganță aparte living-ului dumneavoastră, setul se remarcă printr-un nivel sporit de confort și printr-o structură lemnoasă trainică. Atât canapeaua de 3 locuri fixă, cât și cele 2 fotolii se pot comanda și separat, canapeaua putându-se executa, la cerere, și în varianta extensibilă. Fiind un produs compact se integrează de minune atât într-un living spațios, cât și într-unul mai puțin generos din punct de vedere suprafață.

Pernă decorativă NOVA A 1 Stofă Butterfly

Potențează aspectul estetic al patului, colțarului, canapelei sau fotoliului sporind totodată gradul de confort resimțit la utilizarea oricărora dintre piesele de mobilier amintite anterior. Puteți întra în posesia ei fie deplasându-vă în unul dintre showroom-urile noastre, fie comandând-o online din pagina dedicată de produs.

În privința întreținerii și curățării, se recomandă ștergerea cu o cârpă umezită. Dacă materialul de acoperire este detașabil, o puteţi spăla la o temperatură de 40 grade. Este de evitat introducerea cu totul a pernei în mașina de spălat rufe.

Iată alte câteva produse în culoarea anului 2020, care deși nu sunt prezente pe stoc, se pot executa fără probleme la comandă:

Colțar fix Lora

Realizat în construcție semidemontabilă, produsul prezintă în structura lemnoasă elemente de lemn masiv. Picioarele sunt metalice, iar pentru un plus de confort și design vine echipat din fabrică cu 5 perne de spătar. În funcție de preferințe, puteți alege pentru tapițarea lui, fie integral stofă, fie combinație piele ecologică și stofă.

Canapea Andreea

Model foarte practic și confortabil de canapea, echipat cu un mecanism de extindere ideal de utilizat zilnic. Modelul prezintă ladă pentru depozitare, 2 perne detașabile cu rol de cotiere și 3 perne de spătar detașabile la rândul lor. Spatele produsului este tapițat cu pânză de tip corovin, însă, la cerere, și pe spate se poate aplica același material prezent pe restul canapelei. În forma ei extinsă aveți garanția stabilității, grație picioarelor alcătuite din cherestea vopsită cu lac colorat pe baza de apă.

Fotoliu extensibil Paris

Alegerea ideală dacă aveţi de gând să vă suplimentați piesele de mobilier în care se poate dormi, nedorind în același timp să ocupați prea mult spațiu cu produsul ales. La cerere vă putem realiza pe același material de acoperire și aceeași culoare și o canapea extensibilă de 2 locuri din aceeași gamă Paris pentru a vă scuti de achiziționarea separată a fiecăruia dintre ele, fapt ce se traduce prin economisirea de timp și de bani. În această perioadă, îl puteți achziționa, în anumite magazine Elvila, la un super-preț, redus cu 39% față de alte perioade din an.

ELVILA

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România, este prezentă în casele românilor si ale străinilor de aproape 30 de ani. În prezent, ELVILA deține un număr de 9 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Constanța, dar produsele ELVILA se pot achiziționa și de la distribuitorii din județele  Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Tulcea, Gorj și Maramureș.

Produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *