Elvila şi-a lansat noul magazin online www.elvila.ro

Elvila S.A., unul dintre principalii producători şi comercianţi de mobilă din România, şi-a lansat în luna februarie 2016 noul magazin online www.elvila.ro cu produse de mobilier pentru casă, mobilă la comandă și mobilier pentru Horeca.

Elvila

Noua interfața web a magazinului online este intuitivă, flexibilă, prietenoasă, ușor de utilizat și optimizată pentru mobile și tablete. Noul magazin online conține informații despre orice produs și serviciu oferit, fie că este vorba de materialele folosite pentru realizarea produselor sau de modul de utilizare și întreținere a acestora.

Pentru orice informație suplimentară, clienții Elvila beneficiază de serviciile unui personal specializat, care le va oferi suportul necesar pentru a putea alege cele mai potrivite produse pentru nevoile lor.

Site-ul Elvila își propune să promoveze cele mai noi produse ale colecției de mobilier, cele mai noi materiale de acoperire pentru produsele tapițate și nu în ultimul rând cele mai actuale oferte promoționale.

Interfața magazinului online oferă soluții flexibile, durabile și practice pentru decorarea și a celor mai mici spații. Este recomandat ca toate elementele de mobilier să se îmbine armonios în spatiul de locuit pentru a avea parte de tot confortul. Astfel, noua interfata a magazinului online www.elvila.ro va fi sursa de inspirație pentru amenajarea locuinței.

Pentru orice zona a casei – sufragerie, dormitor, bucătarie sau hol este recomandat să se decoreze spațiul cu ajutorul seturilor complete de mobilier. Pentru cei care își doresc o interpretare personală, a modului de amenajare a locuinței, există posibilitatea mobilării cu ajutorul corpurilor de mobilier din garnituri diferite, cu modele diferite și culori complementare. Mobilierul prezent în colecția Elvila este realizat pentru stiluri diferite, avand posibilitatea de a opta pentru un stil clasic, modern sau minimalist.

În noul magazin online se găsesc corpuri de mobilier indispensabile pentru orice casă: biblioteci, mese și scaune pentru sufragerie, comode TV, bufete și vitrine pentru sufragerie, mășute de cafea, cuiere, paturi, dulapuri și dresinguri, mese și scaune pentru bucătărie, colțare de bucatarie, birouri, canapele extensibilie, colțare, fotolii, tabureți, saltele Relaxa Original.

Toate produsele Elvila pot fi achizitionate în 10 sau 12 rate fără dobândă. Iți mobilezi acum casa și plătesti până la iarnă cu 0% dobândă, daca ești posesorul unui card Card Avantaj, Bonus Card sau BRD Finance.

Elvila

Elvila este unul din cele mai cunoscute branduri din România cu o tradiţie din anul 1990. Din anul 2000, orice produs realizat în cele 3 fabrici din ţară este supus normelor de calitate ISO 9001. Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *