Elvila oferă clienţilor o lună de reduceri cu ocazia Sărbătorilor de PAŞTE

Elvila lansează campania “Te PAŞTE o lună de reduceri” prin care orice client poate beneficia de un cadou la achiziţia produselor de mobilier din magazinele din ţară.

Începând cu data de 3 Aprilie, orice client Elvila ce achiziţionează un produs cu o valoare mai mare de 1.500 de lei, primeşte un voucher cadou în valoare de 150 de lei. Acest voucher poate fi folosit la una dintre achiziţiile următoare, din luna mai 2017, cu o factură totală de 2.500 de lei.

Regulament campanie Elvila voucher aprilie 2017

Promoţia este valabilă în magazinele din Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

Sărbătorile Pascale sunt un motiv de înnoire în orice casă. Fie îţi doreşti o canapea, o nouă bibliotecă sau un mobilier nou de bucătărie în care pregăteşti bucatele tradiţionale româneşti cu ocazia Sărbătorilor Pascale, poţi beneficia de voucherul cadou Elvila. Acesta poate fi folosit în perioada 3 Aprilie – 30 Aprilie la achiziţia produselor de mobilier în valoare de peste 2.500 de lei.

Şi clienţii magazinului online au parte de reduceri în cursul acestei luni. Pe lângă numeroasele produse ce beneficiază de reduceri importante, Aprilie este momentul potrivit îţi decorezi sufrageria profitând de preţul special al produsului lunii, setul dining format din masă Maxim şi 4 scaune Oxford la un preţ de doar 1.291 lei. Masa Maxim este extensibilă putând ajunge până la 3,2 m în lungime, perfectă pentru a strânge în jurul ei întrega familie. Scaunele de fag tapiţate au un aspect modern, elegant, sofisticat.

Iubitorii mobilei de calitate sunt invitaţi în magazinele Elvila din ţară şi pe www.elvila.ro pentru a descoperi noile produse şi cele mai bune oferte. Aerul proaspăt de primăvară trebuie adus şi în casă prin piese noi de mobilier, cu un design fresh, modern şi plin de personalitate.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri câtmai accesibile sioferte speciale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *