Noutăți de primavară marca Elvila – noi piese de mobilier în portofoliu

Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, a început luna aceasta procesul de reînnoire a colecției, care se va extinde pe o lungă perioadă de timp, și introduce în portofoliu modele foarte atrăgătoare de mese, fotolii, canapele, dormitoare, paturi, dulapuri, biblioteci etc.

Elvila„Primăvara înseamnă reînnoire, reînceperea unui nou ciclu de viață. Tocmai de aceea mulți dintre noi consideră acest sezon un prilej tocmai bun pentru a face diverse schimbări, fie ele legate de propria persoană ori de mediul în care trăiesc.

Putem spune fără a exagera că schimbarea decorului din locuința este, de multe ori poate, chiar mai importantă decât cea a sinelui, căci, dacă ambientul în care ne petrecem timpul este unul plăcut ochiului, primitor, acest aspect se va răsfrânge întru-totul și asupra tonusului psihic”, ne-a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing, ELVILA.

Reînnoirea colecției Elvila

În acest sens, Elvila a început luna aceasta procesul de reînnoire a colecției, care se va extinde pe o lungă perioadă de timp, introducând în portofoliu modele foarte atrăgătoare de mese, fotolii, canapele, dormitoare, paturi, dulapuri, biblioteci etc.

În diverse finisaje și tapițate cu variate materiale de acoperire, noile modele vă vor înnobila cu adevărat locuința. Unele dintre acestea pot fi achiziționate atât din rețeaua de magazine, cât și din paginile aferente din magazinul online, dumneavoastră urmând să beneficiați, precum în cazul celorlalte produse marca Elvila, de serviciile conexe post-vânzare: transport până la domiciliu, manevrare și montaj acolo unde vă doriți”, a precizat Iuliana Lupu.

Noile modele

Iată o selecție, prezentată de Iuliana Lupu, a noilor modele care au suscitat interesul celor care le-au văzut în showroom-urui sau doar online:

Biblioteca Enrique

Un model deosebit de bibliotecă, alcătuit dintr-o comodă TV, o poliță suspendată și 2 corpuri cu rafturi, dintre care unul suspendat. Produsul este realizat din PAL melaminat și MDF vopsit, în construcție demontabilă, având mânerele trăgătoare pe finisaj lucios. Oricât de mult v-ar plăcea componentele acestui ansamblu și v-ar interesa achiziția lor individuală, trebuie să știți că setul se comercializează în garnitură completă. Ideal de amplasat inclusiv în living-uri nu foarte generoase din punct de vedere suprafață.

Pat Dolce tapițat integral

Într-o culoare foarte plăcută, acest pat aduce garantat primăvara în dormitorul dumneavoastră. Produsul cuprinde ladă de depozitare și somieră, iar suprafața utilă de dormit este de 160 x 200 cm. În plus, vă ajutăm cu montarea lui la domiciliu, dacă există necesități în acest sens. Îl găsiți pe stoc, în magazinul din Băneasa, dacă vă grăbiți.

Elvila

Fotoliu Dream

Confortabil, tapițat pe o culoare foarte veselă și foarte rezistent grație structurii lemnoase de calitate, patul are cadrul și picioarele executate pe cherestea de fag. Spătarul înalt ajută la o rezemare eficientă a spatelui, contribuind astfel la susținerea sănătății coloanei vertebrale.

Mobilă dormitor Luca

Ansamblu alcătuit dintr-o comodă, 2 noptiere, dulap cu 4 uși, pat dublu prevăzut cu suport de saltea și cu sertar de depozitare. Este realizat din PAL, iar dintre piesele sale componente, dulapul este singurul care se poate comanda și separat.

elvila

Masă extensibilă Durman

Model futurist de masă extensibilă, realizată în construcție demontabilă. Cu blatul din MDF, picioarele din lemn, bine ”înfipte” într-o talpă din oțel inoxidabil, produsul face parte din gama de modele de scaune moderne din colecția Elvila. Deși are doar 2 picioare acestea sunt suficiente pentru a-i asigura mesei stabilitatea necesară.

Elvila

Canapea extensibilă 3 locuri DECO

Model suplu de canapea care poate fi ușor mutată dintr-un loc în altul, grație volumului redus și a modului inovativ de păstrare a picioarelor necesare amplasării pe sol, când o extindeți. Produsul se remarcă printr-un cadru solid din lemn, trăsătură care se transferă și la nivelul picioarelor. Extinderea este una foarte facilă, prin mecanismul click-clack.

Elvila

ELVILA

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România, este prezentă în casele românilor si ale străinilor de aproape 30 de ani. În prezent, ELVILA deține un număr de 9 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Constanța, dar produsele ELVILA se pot achiziționa și de la distribuitorii din județele  Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Tulcea, Gorj și Maramureș.

Produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *