Elvila a lansat campania “Voucher Cadou Martie 2017”

Fiecare doamnă sau domnişoară are pregătit un cadou în valoare de 200 de lei de la Elvila, în luna Martie, în cadrul campaniei “Voucher Cadou Martie 2017”, care se desfăşoară în magazinele Elvila din oraşele: Alexandria, Bacău, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea şi Ploieşti.

În perioada 1-31 Martie, orice persoană de sex feminim, inclusiv în calitate de reprezentantă a unei companii, poate beneficia de cuponul în valoare de 200 de lei la achiziţionarea oricăror produse de mobilier în valoare de minim 3.200 lei (TVA inclus).

Voucherul Cadou se cumulează si cu alte promoţii astfel încât în coşul de cumpărături se pot afla şi produse ce beneficiază de alte discounturi sau oferte promoţionale curente.

Acest voucher poate fi obţinut din magazinele Elvila sau poate fi descărcat online de pe www.elvila.ro. Detaliile şi regulamentul complet ale acestei campanii pot fi obţinute în magazine sau pe site-ul companiei.

Elvila
Ce poate fi mai plăcut pentru o doamnă sau domnişoară decât aibă un motiv în plus facă cumpărături? Voucherul Cadou este perfect pentru planurile de reinoire a mobilei în această primăvară.

Magazinele Elvila oferă o gama completă de mobilier pentru casă: mobilă de bucătărie, sufragerie sau dormitor, mobilă pentru tineri sau camera copilului, canapele, fotolii sau colţare, atât de renumitele saltele Relaxa sau saltele din spumă cu memorie, perne decorative sau mobilier pentru birou. Indiferent de gusturi şi stilul preferat, găseşti, cu siguranţă, produse potrivite planurilor tale.

ELVILA

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile şi oferte speciale.

Magazinele Elvila îşi aşteaptă clientele în perioada 1-31 Martie pentru a beneficia de campania “Voucher Cadou Martie 2017” şi le urează o primăvară cât mai frumoasă şi însorită.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *