Diana Șucu a lansat în România un nou brand de mobilă de lux

Diana Șucu a lansat în România brandul de mobilier Bernhardt Interiors, în cadrul Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert.

Diana ȘucuPovestea Bernhardt Interiors a început în 1889 și continuă cu succes și în zilele noastre. Este o afacere americană de familie, sinonimă cu mobilierul bine făcut, care durează o viață. Bernhardt se numără printre cele mai mari companii de producție de mobilier din America și este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de mobilier. Nu întâmplător, produsele Bernhardt au primit numeroase premii pentru excelență în design.

În urmă cu 4 ani am lansat în România brandul de mobilă de lux Ethan Allen, care s-a dovedit un succes, după cum o arată cifrele. Doi ani mai târziu am adus Caracole, un alt  brand american foarte apreciat. Acum, în completarea acestora, a venit rândul să inaugurez.

Bernhardt Interiors, o îmbinare între stilul clasic ce definește mobilierul Ethan Allen și cel modern al brandului Caracole. Este, dacă vreți, un melanj între designul italian și confortul american. Nu am dorit un brand made in Italy, deoarece confortul american nu are egal, în opinia mea. Mobilierul Bernhardt Interiors este unul cu tradiție, transmis din generație în generație, ceea ce îi atestă și mai mult valoare”, a declarat Diana Șucu.

Aflată la prestigiosul târg de mobilier High Point din America, Diana Șucu a descoperit cu mare încântare brandul Bernhardt, pe care l-a considerat o oportunitate pentru piața din România. “Dacă mobilierul Ethan Allen se adaptează foarte bine  caselor spațioase, cel ce poartă marca Bernhardt Interiors își găsește locul și într-un apartament mai mic, la fel de bine cum se pretează și în loft-uri sau casele noi, moderne”, a declarat Diana Șucu.

Inaugurat în urma unei investiții de 300.000 euro și desfășurat pe o suprafață de circa 350 mp, showroom-ul Bernhardt Interiors pune la dispoziția clienților mobilier din lemn masiv pentru living, dining și dormitor, precum și tablouri ce poartă celebra semnătură John Richardt. Toate sunt modele unice, spectaculoase, cu personalitate. Celor care au nevoie de consiliere în alegerea pieselor potrivite le stau la dispoziție designeri experimentați, gata oricând să ofere cele mai oportune sfaturi și sugestii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *