Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România, se alătură Grupului Executiv al companiei Kingfisher

Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România, a fost numită în Grupul Executiv al Kingfisher, din care face parte retailerul, conform unui comunicat al companiei britanice.

Brico DépôtAdela s-a alăturat echipei Brico Depot România în 2015, în calitate de CFO, pentru ca, din 2017, să devină CEO. Adela a avut un rol esențial în achiziția și integrarea magazinelor Praktiker România S.A.

Înainte de a se alătura Kingfisher, Adela a petrecut opt ani la Obi, retailerul internațional de Home Improvement din România, unde a fost director financiar și administrativ. Ea a petrecut anterior patru ani în funcții legate de zona financiară la United Technologies în Franța și șase ani la PricewaterhouseCoopers în România.

Această numire face parte dintr-o serie de modificările anunțate astăzi de Kingfisher, împreună cu altele făcute încă din septembrie 2019, care completează, astfel, echipa executivă a grupului britanic Kingfisher.

Kingfisher plc. este o companie de îmbunătățire a locuinței, cu peste 1.300 de magazine în 10 țări din Europa, Rusia și Turcia, 4 branduri – B&Q, Castorama, Brico Depot și Screwfix – și o echipă de 77.300 de oameni care deservește 6 milioane de clienți.

Brico Dépôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România. În acest moment, în România, Brico Depôt are o rețea națională de 35 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *