Dedeman redeschide magazinul modernizat și extins din Brăila

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a modernizat şi extins magazinul din Brăila, acesta urmând a fi redeschis pentru clienţi în data de 4 aprilie.

3Magazinul, situat în Brăila, pe str. Baldovineşti, nr. 34, a fost inaugurat în anul 2005, având o suprafaţă de 7.000 mp. şi 167 de locuri de parcare.

După 9 ani acest spaţiu a devenit insuficient şi unica soluţie pentru aducerea la standardele noi a constat în extinderea şi modernizarea magazinului.

“Extinderea reţelei nu este singura noastră preocupare. Suntem perseverenţi în optimizarea proceselor, în îmbunătăţirea imaginii la raft, neîncetat ne gândim cum să oferim mai multe servicii clienţilor noştri. Implementăm fiecare dintre aceste schimbări calitative în toată reţeaua, nu doar în magazinele noi.

Extinderea magazinului din Brăila face parte din această abordare. Ne-am majorat atât suprafaţa de vânzare, numărul de locuri de parcare, cât şi gama de produse, am modernizat clădirea veche, care acum este foarte eficientă din punct de vedere energetic, mai bine izolată şi iluminată cu tehnologia LED.

Sunt convins că îi vom impresiona pe clienţii noştri din Brăila cu noul nostru magazin, aşa cum s-a întâmplat la Roman, unde anul trecut am adus aceleaşi îmbunătăţiri, cu implicaţii pozitive,” a declarat Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Începând cu 4 aprilie, clienţii din Brăila vor descoperi un magazin mult mai spaţios, cu o suprafaţă totală de 11.500 mp., o nouă seră, în care, pe o suprafaţă de 1.800 mp. vor avea la dispoziţie sute de flori şi accesorii pentru grădină precum şi showroom-uri de mobilă şi sanitare şi un nou raion de decoraţiuni, cu zeci de sugestii de amenajare a căminului.

Lucrările de modernizare şi extindere ale magazinului din Brăila au presupus o investiţie de 2.500.000 euro.

Cu ocazia redeschiderii magazinului, clienţii vor fi întâmpinaţi nu doar cu un nou ambient şi o gamă extinsă de produse, dar şi cu sute de oferte speciale.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *