Dedeman redeschide magazinul din Suceava. Noul magazin are o suprafaţă dublă

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 10 iulie, noul magazin din Suceava, înlocuind vechiul magazin din Suceava, inaugurat în urmă cu 12 ani, cu unul nou, de două ori mai mare.

foto 2Situat pe Calea Unirii, nr.28, noul magazin Dedeman, cu o suprafaţă de peste 13.700 mp., îl înlocuieşte pe cel de la ieşirea spre Şcheia, primul magazin de mari dimensiuni al companiei, deschis în 2003.

Mai spaţioasă şi mai modernă, cu o suprafaţă de două ori mai mare, o parcare de 370 de locuri şi de două ori mai multe produse, construcţia a presupus o investiţie de 13 milioane de euro şi o suplimentare a numărului de angajaţi, care a ajuns astfel la 206.

“Suntem preocupaţi să aducem la standardele noastre de astăzi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai mulţi ani în urmă. Atunci când acest lucru nu mai este posibil, decizia firescă este relocarea. Noul magazin din Suceava îmbină avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafaţă mare, care înseamnă o experienţă de neuitat la cumpărături; doar aşa ne putem fideliza clienţii, pentru că loialitatea unui client mulțumit este cel mai de preț lucru pentru compania noastră”,  Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Pentru a rămâne competitiv şi a răspunde cât mai eficient nevoilor clienţilor din Suceava noul magazin aduce şi câteva noutăţi pentru aceştia: un showroom de mobilă mult mai spaţios care oferă mult mai multe idei de amenajare, un raion dedicat decoraţiunilor şi o seră cu climă controlată care îmbogăţeşte raionul de grădină cu zeci de specii de plante, butaşi şi flori, precum şi alte accesorii sau mobilier pentru grădină.

Clienţii obişnuiţi ai magazinului din Suceava vor descoperi şi în noul spaţiu aceeaşi amabilitate şi pricepere a angajaţilor cât şi serviciile auxiliare care contribuie la reuşita oricăror planurile de construcţie, renovare sau amenajare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi  retur produse.

Dedeman în cifre:

–      41 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

–      peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

–      peste 7.800 de angajaţi;

–      circa 420.000 mp suprafaţă de vânzare;

–      între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *