Dedeman mută un magazin din Iași – de pe Manta Roșie pe Bulevardul Primăverii

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis astăzi, 2 august, noul magazin din Iași.

DedemanAcesta înlocuiește unitatea din Manta Roșie, una din primele inaugurate de companie, în noiembrie 2004.

Noul magazin din Iași, ridicat pe Bulevardul Primăverii, nr.2 printr-o investiție de 16,5 milioane de euro, are o suprafață de peste 15.000 mp., de două ori mai mare decât magazinul pe care îl înlocuiește.
Parcarea proprie a magazinului este și ea adaptată pentru a deservi un număr mai mare de clienți, fiind amenajate 440 de locuri de parcare.

Magazinul de pe Bulevardul Primăverii prezintă și alte îmbunătățiri față de cel din Manta Roșie, toate fiind gândite pentru confortul clienților și o experiență cât mai plăcută la cumpărături: mai mult spațiu de expunere pentru toate raioanele, seră extinsă pentru raionul grădină, game noi de electrocasnice și un nou serviciu, cel de confecționare perdele.

Pentru a putea răspunde rapid și eficient solicitărilor venite din partea clienților, aproximativ 50 de colegi noi s-au alăturat vechii echipe de angajați, care a ajuns în prezent la 227 de persoane.

“Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai ușor inspirație și soluții pentru toate planurile lor. Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită.”Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Din lista beneficiilor oferite clienților noului magazin Dedeman fac în continuare parte serviciile auxiliare, precum serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse dar și posibilitatea achiziționării produselor în rate, prin credite de consum oferite în parteneriat cu operatorii de credit care au birouri în magazin.

Magazinul din Iași – Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman, iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea magazinului din Turda.

Dedeman în cifre

– 47 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 9800 de angajaţi;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *