Dedeman deschide pe 17 decembrie magazinul cu numărul 57 la Câmpulung Moldovenesc

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, inaugurează vineri, 17 decembrie, un nou magazin la Câmpulung Moldovenesc. Cu această deschidere rețeaua națională Dedeman ajunge la 57 de magazine.

dedeman

Locația magazinului

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Calea Transilvaniei nr. 180, pe un teren cu o suprafață de peste 42.000 mp și este rezultatul unei investiții de aproximativ 10 milioane de euro.

Suprafața totală a magazinului este de peste 10.500 mp, dintre care 1.000 mp sunt alocați serei. Proporțional cu spațiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 8 case de marcat.

În zona de exterior au fost amenajate spații verzi și o parcare încăpătoare ce pune la dispoziție 345 de locuri.

Dedeman Câmpulung Moldovenesc primește în echipă 130 de colegi. Fiecare dintre aceștia a urmat un program de pregătire și instruire specific funcției, pentru a-i întâmpina pe noii clienți cu profesionalism și sfaturi competente, potrivite pentru fiecare dintre proiectele lor.

“Este un mare prilej de bucurie pentru noi să inaugurăm încă un magazin Dedeman pe final de an și totodată să ne continuăm investițiile în orașele mai mici, pentru a putea fi cât mai aproape de clienții noștri. Județul Suceava a găzduit și primul nostru magazin de mari dimensiuni, deschis în anul 2003, așadar nu putem fi decât mândri că așezăm un nou magazin pe harta acestui județ, într-o zonă atât de frumoasă a țării noastre.” Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Din dorința de a le oferi clienților o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, noul magazin propune un ambient prietenos şi raioane numerotate și organizate intuitiv, pe care își vor face loc peste 50.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 85% dintre acestea provin de la furnizori români.

Sute de oferte speciale

Având în vedere că inaugurarea are loc cu o săptămână înainte de Ajunul Crăciunului, magazinul din Câmpulung Moldovenesc își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale la produse de sezon, decorațiuni de sărbătoare, brazi naturali și artificiali, instalații luminoase, produse electrocasnice, mobilier, toate acestea putând fi transformate cu ușurință în cadouri pentru cei dragi, dar și pentru locuință.

Pentru cei care se decid mai greu în privința darurilor de Crăciun, Dedeman oferă posibilitatea achiziționării de carduri cadou însoțite de o felicitare de sezon gratuită.

Iar pentru cine preferă cumpărăturile făcute din confortul casei, magazinul online www.dedeman.ro reprezintă cea mai potrivită soluție. Aplicația Dedeman pentru telefon sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienților. Prin intermediul său, utilizatorii pot să “răsfoiască” catalogul de oferte, să afle detalii despre produse și servicii sau să efectueze comenzi online.

Magazinul din Câmpulung Moldovenesc este al doilea magazin Dedeman din județul Suceava și al treilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cele din Sfântu Gheorghe și Ploiești – Blejoi.

Dedeman în cifre

– 57 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 12.000 de angajaţi;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor aproape 29 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *