Dedeman deschide la Arad magazinul cu numărul 62 al rețelei

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 26 aprilie al doilea magazin din Arad.

Dedeman

Noul magazin Dedeman, situat în Cartierul Micălaca pe Calea Radnei, a creat 175 de locuri de muncă și a presupus o investiție totală de 19 milioane de euro.

Această sumă cuprinde valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 9 hectare, costurile lucrărilor de construcție, investițiile în rafturi, mobilier și materiale utilizate pentru amenajarea zonelor comerciale și de birouri, precum și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității. Tot aici sunt incluse și cheltuielile pentru amenajarea zonei exterioare, dar și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de 18.000 mp, dintre care circa 2.200 mp sunt alocați serei încălzite în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

În zona exterioară au fost amenajate 433 locuri de parcare, iar în plus, a fost instalată și o stație de încărcare cu o capacitate de 22 kW, care poate deservi simultan două autovehicule electrice.

Fiecare nou magazin deschis are o semnificație specială pentru noi, chiar și după ce am realizat acest lucru de 61 de ori. Am învățat din fiecare experiență, am ascultat fiecare client, am implementat soluții și servicii adaptate la noile tendințe și am construit magazine mai spațioase, mai primitoare, dar și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Rezultatul efortului nostru din toți acești ani se reflectă în noul nostru magazin din Arad, care își deschide porțile după 14 ani de la inaugurarea primului Dedeman din oraș. Astfel, ne propunem să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiu și din localitățile învecinate, oferindu-le atât o experiență plăcută la cumpărături, cât și soluții optime pentru toate proiectele lor.”Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman

Oferte speciale la produse de sezon

Inaugurat în plin sezon de primăvară, cu puțin timp înainte de Paștele ortodox, noul magazin din Arad își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale la produsele de sezon, dar și la produse destinate construcțiilor, proiectelor de renovare și lucrărilor în curte sau grădină. Toate acestea sunt prezentate într-un catalog special dedicat deschiderii noului magazin, disponibil exclusiv online, pe site-ul și în aplicația Dedeman.

Pentru o doză suplimentară de inspirație, clienții pot accesa DedeSign, un proiect online de design interior dezvoltat de companie. Acesta propune o varietate de încăperi mobilate și decorate în stiluri precum clasic, modern, multicolor sau glamour. Fiecare decor este alcătuit exclusiv din produse comercializate în rețeaua Dedeman și este prezentat în detaliu pe platforma dedesign.dedeman.ro.

În week-end-ului inaugurării, este sărbătorită și Ziua Mondială a Siguranței și Sănătății la Locul de Muncă (28 aprilie). Cu acest prilej, clienții noului magazin vor primi materiale informative privind necesitatea purtării echipamentelor de protecție, dar și pachete cadou cu produse din categoria Protecția Muncii, pe care le vor putea folosi în timpul lucrărilor de construcție sau renovare de acasă.

Noul magazin va fi prevăzut și cu o centrală electrică fotovoltaică ce va genera energie electrică verde prin intermediul panourilor solare montate pe acoperiș. Puterea totală instalată va fi de circa 400 kWp.

Dedeman Arad (Cartier Micălaca) este primul magazin inaugurat de companie în 2024, fiind totodată al 62-lea al rețelei.

Următorul magazin care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din municipiul Pașcani.

Dedeman în cifre

– 62 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 85.000 de produse (inclusiv magazinul online);

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 13.000 de angajaţi;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 31 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *