Dedeman deschide un magazin la Deva, iar rețeaua sa ajunge la 38 de unități

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 15 august, magazinul din Deva, cel de-al 38-lea al reţelei naţionale.

foto 2Magazinul din Deva, situat pe Calea Zarandului, intrarea pe str. Dr. Victor Şuiagă nr.1, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro, ocupă o suprafaţă de circa 11.000 mp., din care 1.900 mp. sunt destinaţi unei sere cu climă controlată, şi dispune de o parcare proprie cu 221 de locuri.

Pentru a putea beneficia de informaţii corecte şi sprijin pentru toate planurile lor, clienţii din Deva vor fi consiliaţi de o echipă de 168 de angajaţi.

“La Deva, în cel mai nou magazin Dedeman, am creat un spaţiu în care am pus un accent deosebit pe interacţiunea cu clienţii, cu scopul de a le oferi produse care să-i ajute să-şi îmbunătăţească gradul de confort, viaţa de zi cu zi, să găsească rezolvare la orice problemă de întreţinere a locuinţei, de îngrijire a grădinii.
Tot aici cei care îşi construiesc o casă de la zero precum şi dezvoltatorii de proiecte imobiliare pot găsi soluţii de optimizare a costurilor pentru proiectele lor.

Nu vom înceta niciodată să ne îmbunătăţim gama de produse, urmărind tendinţele din întreaga lume pentru a fi mereu primii care să le prezinte clienţilor noştri”, Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Fiind în plin sezon de construcţii şi amenajări, magazinul Dedeman Deva a pregătit clienţilor săi oferte speciale şi stocuri generoase la o gamă variată de produse care să îi ajute în amenajarea căminului de vis.
Astfel, aceştia vor descoperi zeci de modele de gresie şi faianţă, mobilier pentru casă şi grădină, decoraţiuni, instalaţii termice, instalaţii sanitare şi instalaţii electrice, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule, plante şi accesorii pentru grădină, toate la un raport ideal calitate/preţ.

Totodată, pentru ca proiectele lor să devină realitate repede şi uşor, hunedorenii vor beneficia şi de servicii auxiliare precum soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse.

Odată cu acest nou magazin, compania Dedeman donează comunităţii şi un teren de tenis, amplasat în zona Rezervaţiei Naturale Pădurea Bejan. Astfel, compania îşi respectă angajamentul luat la semnarea parteneriatului cu jucătoarea de tenis Simona Halep de a construi câte un teren de tenis pentru fiecare nou magazin deschis. Investiţia în acest teren de tenis a fost în valoare de 30.000 de euro.

Magazinul din Deva este cel de-al doilea inaugurat anul acesta, după cel din Sibiu şi va fi urmat de alte două noi magazine, în Bucureşti şi Târgu Jiu.

Cu acest ritm susţinut de extindere, compania Dedeman vizează consolidarea poziţiei actuale de lider al pieţei de materiale de construcţii şi amenajări din România.

Dedeman în cifre:

– 38 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 6.900 de angajaţi;
– circa 390.000 mp suprafaţă de vânzare;
– între 6.000 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Dedeman deschide un magazin la Deva, iar rețeaua sa ajunge la 38 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.