Dedeman deschide la Bucureşti primul magazin din acest an, iar reţeaua sa ajunge la 41 de unităţi

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 17 aprilie, al patrulea magazin din Bucureşti şi cel de-al 41-lea al reţelei naţionale.

foto 1Situat în sectorul 3, pe B-dul Theodor Pallady, nr.50, la ieşirea din Bucureşti spre autostrada Soarelui, magazinul are o suprafaţă construită de peste 16.000 mp., a fost ridicat printr-o investiţie de circa 18,3 milioane de euro, comercializează peste 45.000 de produse pentru construcţii, amenajări sau redecorări şi a creat peste 220 de locuri noi de muncă.

Pasionaţii de grădinărit sau amenajări exterioare au la dispoziţie un raion de produse pentru grădină de peste 2800 de mp. În spaţiul compus din două sere cu climă controlată, caldă/rece, şi o pergolă, clienţii vor descoperi zeci de soiuri de plante, utilaje, scule, accesorii şi decoraţiuni pentru grădină, grătare, corturi, sere, piscine şi multe altele.

“Finalizarea magazinului din B.dul Theodor Pallady reprezintă o nouă etapă din planul nostru de a fi cât mai accesibili pentru fiecare dintre locuitorii capitalei şi împrejurimilor.

Ne-am propus să construim în Bucureşti un număr suficient de magazine astfel încât orice client să ajungă în maximum 20 de minute la unul din punctele noastre de vânzare.”  Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Începând cu 17 aprilie, cei 220 de angajaţi ai magazinului sunt pregătiţi să ofere cele mai bune sfaturi şi consultanţă gratuită pentru ca planurile bucureştenilor din sectorul 3 să se transforme cât mai rapid şi mai uşor în realitate.

La acest proces  vor contribui şi numeroasele servicii auxiliare, precum serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi  retur produse.

Deoarece internetul a transformat radical modul în care se face comerţ în ultimii ani, compania Dedeman ţine cont de acest trend şi a dezvoltat magazinul online www.dedeman.ro . Pentru cei care preferă achiziţiile online, fiecare magazin fizic este punctul de colectare şi livrare a produselor comandate pe internet din respectiva regiune.

Dedeman este cel mai mare retailer de bricolaj din România, cu 41 magazine, două centre logistice, parc auto propriu, peste 45.000 de produse din 11 domenii, peste 7.500 de angajaţi şi circa 420.000 mp suprafaţă de vânzare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *