Dedeman deschide pe 3 septembrie, la Blejoi, magazinul cu numărul 56

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 3 septembrie, la Blejoi, magazinul cu numărul 56. Noul magazin Dedeman, situat în apropiere de municipiul Ploiești, în comuna Blejoi, a creat 190 de locuri de muncă și a presupus o investiție totală de 14 milioane de euro. Dedeman Blejoi este al doilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cel din Sfântu Gheorghe, care și-a deschis porțile în luna aprilie.

Dedeman

Această sumă include valoarea de achiziție a terenului de peste 6 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, precum și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de 18.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocați serei încălzite. În prelungirea serei a fost amenajată și o grădină exterioară de 940 mp.

Parcarea magazinului se întinde pe o suprafață de aproximativ 14.500 mp și pune la dispoziția clienților 598 de locuri de parcare. Tot în zona exterioară au fost amenajate și spații verzi desfășurate pe o suprafață de peste 9.800 mp.

Cui se adresează noul magazin?

“Din 2013, anul în care am deschis primul magazin în Ploiești, până în prezent, am căutat permanent să dezvoltăm gama de produse, să îmbunătățim și să diversificăm serviciile pe care le oferim și să construim magazine mai spațioase, moderne și primitoare, dar mai ales, prietenoase cu mediul. Rezultatul muncii din toți acești ani se reflectă în noul magazin din Blejoi.

Odată cu inaugurarea acestuia, vom izbuti să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiul Ploiești și din localitățile vecine și totodată să le oferim cea mai bună experiență la cumpărături.”Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Peste 50.000 de produse

Inaugurat la început de toamnă, anotimpul recoltării și a pregătirilor pentru vremea rece, noul magazin din Blejoi își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale la produsele de sezon, dar și la produse destinate proiectelor de renovare, amenajare sau pentru activități în aer liber.

Gama de peste 50.000 de produse este susținută de servicii complementare precum cele de închiriere scule, mixare vopsele, confecționare perdele, livrare marfă, dar și de magazinul online (www.dedeman.ro), disponibil inclusiv în aplicația mobilă Dedeman.

Pentru un plus de inspirație, clienții pot apela și la Dedesign, un proiect online de design interior dezvoltat de companie, care prezintă încăperi mobilate și decorate în stilurile clasic, modern, multicolor sau glamour. Acestea sunt amenajate exclusiv cu produse comercializate în rețeaua Dedeman și sunt prezentate în detaliu pe dedesign.dedeman.ro.

Soluții verzi la noul magazin Dedeman

Magazinul Dedeman Blejoi va fi prevăzut cu o centrală electrică fotovoltaică care va genera, prin intermediul panourilor solare montate pe acoperiș, energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. Puterea totală instalată va fi de aproximativ 400 kW.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și o stație dublă de încărcare a mașinilor electrice.

Dedeman Blejoi este al doilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cel din Sfântu Gheorghe, care și-a deschis porțile în luna aprilie.

Dedeman în cifre

– 56 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 12.000 de angajaţi;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor aproape 29 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Dedeman deschide pe 3 septembrie, la Blejoi, magazinul cu numărul 56
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.