Dedeman deschide în București al 39-lea magazin al rețelei

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 5 septembrie, al treilea magazin din Bucureşti.

3Valoarea investiţiei în noul magazin, situat pe Şoseaua Colentina, nr. 426, este de circa 16 milioane de euro iar lucrările au fost finalizate la mai puţin de o lună de la inaugurarea magazinului din Deva.

Dedeman Colentina are o suprafaţă de peste 12.000 mp iar sub acest imens acoperiş clienţii pot găsi peste 45.000 produse.

Pentru o experienţă cât mai placută la cumpărături magazinul, cu un ambinet prietenos şi raioane organizate intuitiv, dispune de o parcare generoasă şi este deservit de 205 angajaţi, mereu la dispoziţia clienţilor cu sfaturi competente.

“Strategia noastră de a construi cel puţin câte un magazin în fiecare sector din Bucureşti se concretizează astăzi cu un nou pas. Până în 2015 dorim să acoperim complet cel mai important oraş al ţării, să reducem distanţele, să fim mai accesibili, mai apropiaţi de clienţii noştri, din toate punctele de vedere”, Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

În noul magazin clienţii vor descoperi un loc perfect pentru cumpărături, în care vor găsi zilnic ceva nou, idei inovatoare de amenajare, dar şi clasice, soluţii simple dar şi sofisticate, astfel încât să îşi poată îmbunătăţi considerabil confortul şi viaţa de zi cu zi.

O componentă foarte importantă a acestei experienţe este reprezentată de consilierii de vânzări. Expertiza lor este pusă la dispoziţia clienţilor, pentru ca aceştia să îşi clarifice cu uşurinţă opţiunile şi să descopere noi idei de amenajare a locuinţei. Astfel în noua echipă Dedeman Colentina au fost cooptate persoane competente şi dedicate, care îi ajută cu plăcere pe clienţi.

Chiar dacă preţurile produselor comercializate în magazinul Dedeman Colentina sunt competitive, proiectele de anvergură au întotdeauna nevoie de finanţare. Prin urmare, au fost dezvoltate parteneriate cu 3 instituţii de creditare, astfel încât clienţii vor putea obţine direct din magazin finanţarea de care au nevoie, în scurt timp şi fără multă birocraţie.

Până la finalul lunii septembrie, compania Dedeman va finaliza şi construcţia terenului de tenis aferent inaugurării unui nou magazin, conform angajamentului luat la semnarea parteneriatului cu Simona Halep.
Noul teren de tenis va fi amplasat în parcul Lacul Tei.

Dedeman Colentina este cel de-al treilea magazin deschis în acest an şi va fi urmat, în scurt timp, de inaugurarea magazinului din Târgu Jiu.

Cu acest ritm susţinut de extindere, ce va duce reţeaua la un număr de 50 de magazine până la sfârşitul anului 2015, compania Dedeman vizează consolidarea poziţiei actuale de lider al pieţei de materiale de construcţii şi amenajări din România.

Dedeman în cifre:

– 39 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 7200 de angajaţi;
– circa 400.000 mp suprafaţă de vânzare;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *