Dedeman a deschis la Sibiu magazinul cu numărul 37 al rețelei

Retailerul autohton Dedeman, liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, a deschis vineri, 21 martie 2014, un magazinul în Sibiu, cel de-al 37-lea al reţelei naţionale.

3Magazinul, situat în comuna Şelimbăr, pe B-dul. Mihai Viteazu, nr.4, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 13 milioane de euro, ocupă o suprafaţă de 13.700 mp. şi dispune de o parcare proprie cu 380 de locuri.

“Reuşita finalizării magazinului din Sibiu ne încântă, mai ales că obiectivul nostru este ca în acest an să atingem sau chiar să depăşim 40 de magazine. Ne bucurăm să punem în continuare întreaga reţea la dispoziţia furnizorilor noştri români, să fim suportul lor, deoarece ei reprezintă astăzi 80 la sută din totalul produselor achiziţionate de compania noastră”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

Magazinul Dedeman comercializează o paletă largă de produse şi servicii pentru construcţii şi amenajări interioare, o gamă diversificată de produse pentru construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Clienţii noului magazin din Sibiu vor beneficia şi de o gamă extinsă de servicii auxiliare: soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse.

Magazinul din Sibiu este primul inaugurat de către Dedeman în acest an, cel puţin încă 3 noi magazine urmând a fi deschise în 2014.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Dedeman a deschis la Sibiu magazinul cu numărul 37 al rețelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.