Dedeman deschide un magazin la Satu Mare si ajunge la 43 de unități

Dedeman deschide vineri 29 iulie, un nou magazin în Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional.

DedemanSituat pe str. Careiului, nr.81 magazinul, care dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Fie că doresc să îşi construiască o casă, să împrospăteze aspectul căminului sau dezvoltă proiecte imobiliare de amploare, sătmărenii vor avea de acum, mult mai aproape, soluţia completă pentru toate nevoile lor.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naţionale de tradiţie şi branduri celebre internaţionale sunt expuse, intuitiv şi complementar pe rafturile ce se întind pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp., incluzând o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Echipa de angajaţi, dezvoltată după un amplu proces de recrutare şi instruire, perfecţionată în câteva din magazinele Dedeman deja funcţionale, este pregătită oricând să ofere clienţilor sfaturi de specialitate, pentru ca aceştia să ia, în cel mai scurt timp, cele mai bune decizii, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Pentru şi mai multe detalii privind produsele comercializate, clienţii din Satu Mare pot acum să folosească şi aplicaţia Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produsului, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestuia.

Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja.

Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiunile special gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

Dincolo de vânzarea la raft, sătmărenii vor beneficia şi de varianta achiziţiei online a produselor, fie prin aplicaţia de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional.

Următorul pas în această direcţie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *