Daikin lansează cea mai nouă generație de sisteme rezidențiale încărcate exclusiv cu agent frigorific R32

Daikin, lider în industria aerului condiționat, lansează cea mai nouă generație de sisteme rezidențiale încărcate exclusiv cu agent frigorific R32.

Daikin BLUEVOLUTION (2)Caracterizată printr-un design revoluționar și tehnologii inovatoare, gama BLUEVOLUTION asigură un climat interior confortabil și sănătos, utilizare inteligentă, eficiență energetică și implicit, costuri reduse de funcționare. În plus, datorită refrigerantului R32, noua gamă se remarcă prin impactul mult mai redus asupra mediului și un potențial de încălzire globală (GWP) de trei ori mai mic decât al sistemelor clasice care folosesc R-410. Toate aceste beneficii sunt evidențiate în noua campanie de comunicare Daikin, lansată la nivel național, care are ca scop creșterea notorietății brandului în rândul consumatorilor din Romania.

 Obține mai mult cu consum scăzut de energie

Noua gamă de sisteme BLUEVOLUTION include unități până la clasa A+++ pentru o eficiență energetică maximă în modurile de încălzire și răcire. Toate modelele din această gamă sunt optimizate pentru eficiență energetică sezonieră, se adaptează diferențelor de temperatură din timpul anului, realizând, astfel, economii de energie și mai mari datorită reglajelor automate.

Design revoluționar

Gama BLUEVOLUTION, silențioasă în timpul funcționării, înglobează cele mai inovatoare tehnologii din domeniul climatizării. Senzorul „Ochi Inteligent” reglează automat debitul de aer pentru a minimiza curenții de aer și a reduce puterea de funcționare în camerele neocupate, economisind energie. Totodată, jetul de aer 3D asigură o distribuire uniformă a temperaturii în întreaga cameră pentru un confort optim.

Menține un cămin sănătos și sigur

Noua gamă de sisteme split FTXM include cea mai recentă tehnologie Flash Streamer de la Daikin, care utilizează electroni de mare viteză pentru a descompune alergenii, bacteriile și virusurile, furnizând un aer mai curat în cel mult 10 minute (de 3,5 mai rapid față de ventilația naturală). De asemenea, această tehnologie a fost introdusă în cadrul renumitului sistem Daikin Ururu Sarara.

Gamă largă de produse care folosesc agent frigorific cu GWP (Global Warming Potential) scăzut

Ca producător principal de sisteme HVAC, Daikin a dezvoltat proactiv sisteme de aer condiționat cu un impact redus asupra mediului, alegerea agentului frigorific fiind un element important în vederea reducerii încălzirii globale. Noua gamă de unități BLUEVOLUTION lansată în 2016 utilizează agentul frigorific R32, o alternativă mult mai ecologică, asigurând proprietarilor de locuințe un confort accesibil și performanțe cu un potențial de încălzire globală de trei ori mai mic decât sistemele clasice care folosesc R410A. Sistemele BLUEVOLUTION sunt ușor de folosit și respectă în totalitate normele europene privind utilizarea agenților frigorifici în unitățile rezidențiale.

 După ce în 2013 a fost introdus sistemul Ururu Sarara, prima pompă de căldură aer-aer din segmentul rezidențial care utilizează agentul frigorific R32, Daikin a introdus modelele Daikin Emura și FTXM, oferind clienților săi o gamă largă de aparate de aer condiționat rezidențiale, mai ecologice și mai eficiente din punct de vedere energetic.

Instalarea și întreținerea sistemelor noi, care folosesc refrigerant R32, este similară și la fel de simplă ca cea a echipamentelor R410A. De asemenea, noua gamă R32 poate fi folosită și pentru sistemele mai vechi, care funcționează cu agenții frigorifici R22, R407c sau R410A, fără să necesite înlocuirea țevilor existente.

Despre Daikin

La nivel global, compania DAIKIN  este prezentă în peste 140 de țări, având 55.000 de angajați în cele 80 de fabrici locale. Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate. Daikin VRV și Daikin Altherma sunt cele mai vândute sisteme de pompe de căldură în Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate până în prezent.

În Europa compania are aproximativ 5.500 de angajați şi 8 fabrici de producție majore cu sediul în Belgia, Republica Cehă, , Germania, Italia, , Turcia și Marea Britanie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *