Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman preia Cemacon

Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea prin care PIF Industrial S.R.L., împreună cu Dedeman S.R.L., preiau companiile Cemacon S.A. și Cemacon Real Este S.R.L. PIF Industrial S.R.L. și Dedeman S.R.L. fac parte din același grup de companii.

dedemanPIF Industrial S.R.L. are ca obiect de activitate acordarea de consultanță pentru afaceri și management.

Obiectul de activitate al Dedeman S.R.L. îl reprezintă comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Autoritatea de Concurență a analizat această operațiune și a constatat că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziții dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dedeman

Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare ce operează 48 de magazine, cu suprafeţe cuprinse între 7.500 – 18.000 mp, două centre logistice şi un parc auto propriu. Retailerul are disponibile peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii şi aproape 10.000 de angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *