Compania de bricolaj Ambient a intrat în insolvenţă

În data de 15.09.2015, Tribunalul Sibiu a dispus deschiderea procedurii de insolvenţă a companiei Ambient SA în dosarul nr.2575/85/2015. Totodată a fost desemnată în calitate de administrator judiciar întreprinderea profesională SIBINSOLV IUPRL din Sibiu, conform unui comunicat emis de compania Ambient.

AmbientCompania de bricolaj şi distribuţie de materiale de construcţii Ambient a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Sibiu a aprobat azi, 15 septembrie 2015, cererea înregistrată de retailer la sfârşitul lunii august.

Creditorii Ambient sunt Alpha Bank România, BCR, Piraeus Bank România, Mitliv Exim SRL, distribuitorul de produse pentru amenajări interioare şi exterioare Ax Perpetuum Impex SRL, producătorul şi distribuitorul de materiale pentru finisaje DAW Benţa România SRL, Köber şi Betak.

Cu o reţea de 14 magazine concentrate mai ales în zona de Centru-Nord a ţării, compania sibiană Ambient comercializează materiale de construcţii şi produse pentru instalaţii, amenajări şi decoraţiuni. Ambient are două unităţi de business: Retail – reţeaua de 14 centre comerciale adresate clienţilor finali (B2C) şi Distribuţie – reţeaua de vânzări către clienţii companii (B2B).

Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *