Indiferent de planuri, clienţii DIY au nevoie de soluţiile ABC Tech

ABC Tech propune retailerilor DIY un concept de succes care şi-a demonstrat deja puterea de a reinventa cumpărăturile de impuls din zona caselor de marcat.

ABC TechMai nou, nu există proiect de DIY care nu implice şi telefonul mobil. Unii îl folosesc pentru tutoriale video, alţii pentru liste de cumpărături pe care le plimbă prin tot magazinul, alţii pentru calcule sau pentru poze cu piesa perfectă pe care o caută la raft.

Iar când foloseşti telefonul ca pe un ajutor de încredere în proiectul tău, un lucru e sigur: mai devreme sau mai târziu vei avea nevoie să-ţi încarci bateria.

ABC Tech pune la dispoziţie o gamă colorată de soluţii pentru această problema inevitabilă a clienţilor tăi şi vine, în plus, cu multe alte produse practice: baterii externe, cabluri de date universale, încărcătoare auto şi de cameră, căşti audio, folii de protecţie sau suporturi pentru telefoane. Şi te invită pe această cale le descoperi pe toate pe https://www.abctech.net/products.

ABC Tech, program pilot

ABC TechParteneriatele cu retaileri importanţi cum sunt Carrefour, Cora şi benzinăriile MOL le-au adus celor de la ABC Tech o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în primul an de activitate. Dar pentru pun preţ pe succesul fiecărui partener nou, ABC Tech îţi propune un program pilot dezvoltat special pentru a demonstra eficienţa în magazinul tău

O noutate importantă o reprezintă faptul că accesoriile ABC Tech vin cu un display special care economiseşte timp şi spaţiu, fără a lua din spatial existent, destinat produselor de impuls. Cu alte cuvinte, toate produsele se livrează în cutii de transport care se transformă imediat în standuri de prezentare şi vânzare.

Află mai multe despre cum poţi creşti vânzările de impuls de la casă de marcat pe www.abctech.net/contact.

ABC Tech – Easy. No Fuss

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii, Home&Deco şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *