Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în toate magazinele Praktiker

Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker.

PraktikerCumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumaţi de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potriveşte, în cele mai avantajoase condiţii financiare. În plus, un cumpărător beneficiază automat de un card de credit în lei, co-branded Cetelem-Praktiker, care îi oferă acces permanent la linia de credit aprobată.

Praktiker este alături de clienţii săi şi îi ajută să ţină pasul cu schimbările din casele lor, fie că este vorba de renovare, reamenajare sau decorare, prin intermediul creditului Cetelem.

„La Praktiker, întâmpinăm cerinţele clienţilor noştri cu soluţii financiare potrivite, deoarece ne dorim să aducem un sprijin real proiectelor lor pentru casă şi grădină. Tocmai de aceea am dezvoltat şi parteneriatul cu Cetelem şi, împreună, propunem în mod constant noi soluţii şi promoţii adaptate nevoilor cumpărătorilor Praktiker din toată ţara.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Beneficiile cardului Cetelem

  • 0 lei comision la activare, emitere şi plata oriunde în lume
  • Tranzacţii în siguranţă, prin opţiunea 3D Secure
  • 0% dobândă la cumpărături pentru o perioadă până la 60 de zile
  • retrageri de numerar de la orice bancomat membru MasterCard

Cardul de credit Cetelem poate fi solicitat în baza actului de identitate în original, fără adeverinţă de venit.

24 de rate fără dobândă

Pentru cumpărături în valoare de cel puţin 2.000 lei, efectuate în orice magazin Praktiker din România, clienţii beneficiază de 24 de rate fără dobândă prin Cetelem. Oferta promoţională este disponibilă în perioada 1 – 31 iulie 2017.

În România, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

În prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienţi, consumatori finali – cardul de client fidel -, client profesionist – mester card -, şi clienţii Business to Business. Aceste programe permit clienţilor să beneficieze de avantaje pentru cumpărăturile de la Praktiker.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *