Compania IKEA România a lansat azi Catalogul IKEA 2017

Compania IKEA România lansează astăzi, 24 august, Catalogul IKEA 2017. În perioada 25 august – 10 septembrie, peste 875.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi.

Catalogul IKEA 2017

Mesajul de pe copertă ,„Pentru oameni, nu consumatori”, reflectă modul în care au fost create soluțiile și produsele IKEA, cu nevoile reale ale celor mai mulți oameni în minte. Cele 324 de pagini aduc inspirație pentru a renunța la presiunea așteptărilor din viața de zi cu zi acasă. În România, în centrul atenției este preocuparea de a inspira femeile din viața noastră să renunțe la reguli impuse de alții și să-și facă timp de lucrurile cu adevărat importante pentru ele.

„IKEA România a primit cu multă bucurie tema noului catalog și ne-am dat seama că poate fi tradusă într-un mod foarte relevant pentru țările din regiunea South East Europe. Am pornit de la ceea ce ne spun oamenii atunci când mergem în vizite în casele lor și am aflat că presiunea pe care o simt când vine vorba despre treburile casnice este reală și este valabilă în primul rând pentru femei.

Da, așteptările de la femei sunt mari și vin din multe direcții: de la societate, familie, prieteni, parteneri de viață sau copii, dar credem că ele pot fi prioritizate pentru ca lucrurile să se întâmple potrivit dorințelor fiecăreia. Nu avem soluții perfecte, dar avem o mulțime de întrebări care să ne ajute să redescoperim lucrurile cu adevărat importante.

Pentru a ilustra mai bine tema locală, am întrebat câteva femei cu povești diferite cum se confruntă cu așteptările din fiecare zi. De aici a rezultat un film scurt în care Raluca Popescu, conferențiar la Facultatea de Sociologie de la Universitatea din București și Otilia Mantelers, expert în parenting, ne-au explicat ce se află în spatele acestor așteptări și cum pot fi depășite, iar Cristiana Stancu, Campioana Mondială Arte Marțiale Mixte și artist plastic, Alexandra Coliban, traducător și mamă care a lăsat Bucureștiul pentru Brașov și Clara Ionescu, Specialist Recrutare IKEA România, ne-au împărtășit din experiența lor de viață trăită fără să se conformeze așteptărilor celorlalți,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Catalogul IKEA 2017 va include pentru prima oară și editoriale. 13 povești au fost adăugate între paginile catalogului pentru a aduce mai multă savoare temei anuale și pentru a arăta situații de viață din mai multe colțuri ale globului. Cum este povestea lui Johan Reider, fost „chef al căminului” din Universitatea Columbia, care gătește simplu, amuzant și fără să se teamă de neprevăzut. Sau ce cred patru oameni care locuiesc în orașe diferite din Europa despre „Ce face o casă acasă?”. Sau chiar o poveste despre cum a început o echipă de designeri IKEA să cerceteze posibilitatea de a face mobilier din hârtie.

Catalogul IKEA 2017 – Redesig-ul aplicației 

În lumea digitală IKEA se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri. Cea mai îndrăzneață noutate de anul acesta este re-design-ul complet al Aplicației Catalogul IKEA, care arată mai bine, funcționează mai bine și oferă mai multe informații celor care își doresc să exploreze conținutul catalogului. Aplicația Catalogul IKEA nu este numai o variantă digitală a catalogului; este o extindere și o îmbunătățire a acestuia. Iar în România va fi disponibilă de la 25 august 2016, ora 00:00.

·         Conținut mai bogat și mai plin – noua aplicație este mai ușor de folosit cu ajutorul noului meniu intuitiv.

·         Conține mai multe materiale video și mai multe moduri prin care să testezi soluții pentru acasă în format 3D.

·         O altă îmbunătățire a aplicației este pentru modul de AR (Realitate Augmentată) care permite vizualizarea de produse în spațiul de acasă, pentru a vedea dacă se potrivesc.

Prețurile menționate în Catalogul IKEA 2017 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile de la 1 septembrie 2016 până la 21 iulie 2017.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa, singurul deschis în România până în acest moment, a fost al 253-lea deschis în a 35-a țară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *