Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casele românilor

Brico Dépôt Romania lansează în noul catalog o gamă de articole pentru construcții și amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit.

Brico Dépôt

La Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 – 6.04 2017, se găsește o gamă variată de produse outdoor și indoor, special concepute pentru grădina și locuința românilor la început de primăvară.

Printre produse, se regăsesc o gamă variată de arbuști, butași și pomi fructiferi de diferite soiuri.

Butașii de struguri, de trandafiri sau bulbii de flori sunt soluția ideală o grădină înfloritoare.

Gazonul Sunshine, special pentru zonele uscate și aride.

Îngrășământul Universal de la Agro CS, asistentul perfect pentru o protecție pe întreaga durată a anului.

MotoSapa 7CP cu o greutate de 70 de kg și o transmisie mecanică bazată pe pinioane de ulei.

Ferestrele PVC, prevăzute cu un coeficient de transfer fonic de 50 și 55 db și cu un profil cu protecție la razele ultra violete. 

Lavabilele de interior de la Danke și Savana au un timp de uscare de maxim 6 ore și merg cel mai bine cu Trafaletul Anti – Picurare cu mâner de plastic, special pentru locurile greu accesibile.

Începând cu 1 Martie 2017, a fost prelungit programul magazinelor, iar depozitele Brico Dépôt din toată țara funcționează după orarul de vară:

Luni – Sâmbătă : 8:00 – 21:00 și Duminică : 8:00 – 20:00

Primăvara aceasta #Incepecevanou la Brico Dépôt !

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *