Casa Rusu relanzează site-ul mobilacasarusu.ro și introduce noi game de produse

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunță relansarea site-ului www.mobilacasarusu.ro într-o formulă mai intuitivă și mai ușor de parcurs.

Casa RusuÎntr-o eră digitală, online-ul este canalul ideal de a ajunge la clienții noștri și de a le prezenta, în mod activ și rapid, toate noutățile Casa Rusu. Deși produsele noastre sunt de mult și în mediul virtual, am luat decizia unei relansări a site-ului pentru a putea comunica mai ușor cu consumatorii și pentru a le prezenta o gamă cât mai largă, de la mobilier, la produse pentru casă și decorațiuni”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Astfel, www.mobilacasarusu.ro este acum mult mai intuitiv și mai ușor de navigat. Noua platformă are secțiuni dedicate ofertelor, colecțiilor de mobilier și produselor decorative și a sistemelor de plată în rate. Astfel, utilizatorilor le va fi mult mai ușor să acceseze pagina dorită pentru a afla informații suplimentare, indiferent de segmentul de interes.

În plus, noul site al rețelei Casa Rusu încorporează acum și o pagină specială de blog. Aici, vizitatorii vor putea citi despre idei diverse – de la sfaturi utile de decorare a spațiilor mici, la ce înseamnă un ambient în tendințe, sau importanța alegerii culorii potrivite în crearea unei încăperi primitoare.

Mii de produse, de la mobilier, la decorațiuni

Dacă până acum, site-ul Casa Rusu cuprindea doar o parte din gama de produse de mobilier, odată cu relansarea acesta va găzdui peste 3.000 de produse din toate categoriile. Astfel, se adaugă și produse pentru casă și decorațiuni, din gama Cassima, de la accesorii pentru bucătărie, tablouri pictate manual, la oglinzi, ceasuri, la rame foto.

Pe lângă promovarea obiectelor decorative, noul site va cuprinde și colecții și mai numeroase de piese de mobilier.

Voucher cadoul pentru vizitatorii și clienții noului site

Odată cu relansarea site-ului, Casa Rusu oferă vizitatorilor și clienților un voucher cadou. Înscrierea pentru obținerea acestuia se face pe site, iar prin intermediul voucherului se obțin reduceri semnificative în magazinele Casa Rusu pentru toate produsele de mobilier: 22% reducere la canapele, fotolii și colțare, respectiv 17% la toate celelalte categorii de mobilier – bucătării, dormitoare, biblioteci, camere de zi, scaune, mese, birouri, comode, etc.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 30 de magazine, din care 18 proprii şi alte 12 în franciză.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *