Casa Rusu inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu

Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din România, Rus Savitar, inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu în urma unei investiţii de 500.000 euro.

Casa Rusu_Colentina_2

Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Reprezentantul companiei a afirmat că lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco.

Investiția pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a mai spus Cristian Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că magazinul din Colentina este a 28-a locaţie Casa Rusu, creând astfel 42 de noi locuri de muncă.

Datorită raportului foarte bun calitate – preț, suntem siguri că gama de decorațiuni Cassima va atrage vânzări ridicate și va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul nostru magazin”, a completat acesta.

În ceea ce priveşte business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a afirmat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o creştere cu cca. 25% comparativ cu 2013, în timp ce profitul a crescut cu 85%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *