Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa şi propune clienţilor un nou format

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie.

Casa Rusu_Constanta_2„Magazinul din Constanţa a fost inaugurat în urmă cu doi ani, în 2013, în urma unei investiţii de 250.000 de euro. La începutul acestui an am luat însă decizia de a extinde spaţiul existent. Astfel, noul magazin are acum o suprafaţă de 3.210 metri pătraţi, faţă de 2.500 metri pătraţi”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmaţiilor sale, suma alocată extinderii magazinului a fost de 120.000 de euro, ridicând investiţia totală la 370.000 de euro. Locaţia este amplasată în cadrul Centrului Comercial Cora Brătianu din Constanţa, pe două niveluri, parter şi mezanin, şi are 32 de angajaţi ce pot oferi consiliere clienţilor în privinţa produselor necesare amenajării.

Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunţă şi introducerea, în cadrul noii locaţii, a brandului propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima.

Noua gamă de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvara acestui an, în cadrul magazinului din Colentina, Bucureşti. Aceasta a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco.

În ceea ce priveşte produsele existente în cadrul magazinului Casa Rusu din Constanţa, clienţii pot găsi întreaga gamă de mobilier pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, hol, mic mobilier sau mobilier tapiţat, o gamă de electrocasnice încorporabile (plite, cuptoare, hote), dar şi decoraţiunile şi articolele de uz casnic din gama Cassima, alături de perne, tablouri, vaze, etc.

În plus, odată cu deschiderea magazinului, Casa Rusu va oferi clienţilor, timp de 3 zile, în perioada 17 – 19 iulie, promoţii consistente la întreaga gamă de mobilier.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mobila » Casa Rusu extinde magazinul din Constanţa şi propune clienţilor un nou format

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.