Casa Rusu deschide un magazin în Cora Alexandriei

Casă Rusu deschide astăzi, 17 octombrie 2014, un magazin de 1.000 de metri pătraţi în galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investiţia în amenajarea noului magazin se ridică la 400.000 de euro.  Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu îl deschide într-un centru comercial Cora, după ce în 2013 a inaugurat magazinul din Cora Brătianu Constanţa.

Casa Rusu„Succesul înregistrat până în prezent graţie acestui parteneriat precum şi necesitatea unui magazin Casa Rusu în această zona din Bucureşti sunt principalele motive pentru care inaugurăm un nou magazin propriu în cora Alexandriei .  Magazinul pune la dispoziţia cumpărătorilor cele mai moderne soluţii de mobilier, care se disting prin varietate, funcţionalitate şi confort sporit”, a declarat Cristian Rusu, proprietarul Casa Rusu

Galericom face parte din Cora România şi administrează galeriile comerciale ale acesteia.

„Suntem foarte încântaţi de colaborarea noastră cu Casa Rusu, un partener foarte important pentru Galericom. Suntem convinşi  că deschiderea Casa Rusu la Cora Alexandriei va aduce un plus de valoare centrului comercial, însemnând, de asemenea, o soluţie excelentă pentru clienţi în ceea ce priveşte oferta de mobilă şi decoraţiuni din zonă. Parteneriatul nostru va continua cu o nouă deschidere Casa Rusu, anul viitor la Cora Bacău”, Sergiu Monnerat, director Galericom.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului Rus Savitar și şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapițat. În prezent, Casa Rusu deține o reţea de 28 de magazine, proprii şi în regim de francize.

Cora a deschis primul hipermarket în România în 2003 şi are în prezent 12 magazine, atât în centre comerciale proprii, cât şi în spaţii închiriate, dintre care patru la Bucureşti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului şi Sun Plaza) şi opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanţa şi Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *