Casa Rusu deschide mâine un nou magazin la Pitesti

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal şi mobilier tapitat din România, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu în Piteşti.

CasaRusuCu o suprafaţă de 3.000 mp, magazinul va fi amplasat în Jupiter City Shopping Center şi va avea 24 de angajaţi. Investiţia în amenajarea şi deschiderea magazinului este de 250.000 euro, iar estimările legate de cifra de afaceri anuală a unităţii se situează la 1.5 milioane de euro. Spre sfârşitul anului, Casa Rusu va mai deschide două magazine proprii care vor fi amplasate în centre comerciale importante din Bucureşti, Cora Alexandriei şi Carrefour Colentina.

În noul magazin din Piteşti, cumpărătorii vor găsi cele mai recente colecţii Casa Rusu la toate gamele de mobilier, în special la canapele, coltare şi holuri, care pe lângă design-ul modern, oferă o flexibilitate crescută de amenajare. De asemenea, compania aduce în noile colecţii o mai mare varietate de culori şi suprafeţe, pentru a contribui la crearea unui spaţiu prietenos, creativ şi modern.

“Anul acesta, pe lângă deschiderea de noi magazine, ne-am concentrat pe îmbogăţirea colecţiilor existente, atât la nivel de design, de funcţionalitate, cât şi de materiale folosite. Pentru a spori elegantă şi rafinamentul ambientului, aducem nou fronturi super lucioase în culori variate la toate gamele modulare de bucătării, sufragerii, dormitoare şi camere de tineret”, a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 26 de magazine, proprii şi în regim de francize, în oraşele Bucureşti (două magazine), Timişoara (trei), Cluj, Deva, Braşov, Arad, Sibiu, Buzău, Oradea, Piatra Neamţ, Constanţa, Tg. Jiu, Baia Mare, Focşani, Vatra Dornei, Zalău, Reşiţa, Turnu Măgurele, Vişeu de Sus, Bistriţa, DEJ, Alexandria, Beiuş cu suprafeţe cuprinse între 1.500 şi 5.000 mp.

CASA RUSU este compania de retail a producătorului Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România, prin producţia realizată în cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat şi a mobilierului tapitat. Capacitatea de producţie este de 18.000 garnituri de mobilier din pal/luna şi 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de producţie şi logistică se desfăşoară pe o suprafaţă de 100 000 mp, valoarea investiţiilor în capacitatea de producţie fiind de peste 20 milioane de EURO. În prezent, în cadrul grupului sunt peste 1.000 de angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *