Casa Convenienza deschide în West Park primul său magazin de pe piaţa locală

Pe 15 mai  2015, Casa Convenienza va deschide primul său magazin de pe piaţa locală în cadrul West Park – un important parc de retail din vestul Capitalei, dezvoltat şi administrat de compania belgiană Liebrecht & wooD Group.

West Park RetailCasa Convenienza va oferi clienţilor parcului o gamă unică de articole şi soluţii de mobilier cu design italian reprezentând o alternativă neegalată de tip ‘value for money’ pe piaţa din România.

Casa Convenienza reprezintă un nou concept de mobilier lansat de proprietarii Casa Magica Design – o recunoscută companie de design şi mobilier premium care activează în România încă din 1998 – împreună cu General Business System. Noul magazin dispune de o suprafaţă generoasă de expunere ce totalizează 1,050 m.p. şi include articole de mobilier cu design Italian la preţuri accesibile.

“Gama extinsă de retaileri, precum şi calitatea, design-ul şi funcţionalitatea ofertei acestora, sunt principalele caracteristici ale West Park Retail. Îi urăm Bun Venit brand-ului Casa Convenienza cu convingerea că acest nou magazin va contribui semnificativ la consolidarea poziţiei West Park Retail drept una dintre cele mai atractive destinaţii de shopping şi lifestyle din Bucureşti,” – susţine Patrick Van Den Bossche, Managing Director al Liebrecht & wooD Group.

Includerea brandului Casa Convenienza în oferta West Park reprezintă un nou pas înainte în procesul de remodelare a parcului de retail şi de extindere a ofertei cu produse de foarte bună calitate, realizate de designeri de top, la preţuri competitive.

“Suntem încântaţi să deschidem primul magazin Casa Convenienza în West Park – un proiect de retail cu un potential enorm şi care beneficiază de o foarte mare popularitate în rândul bucureştenilor. Casa Convenienza intră pe piaţa din România cu o propunere de cumpărături complet nouă, care are la bază experienţa vastă în domeniul mobilierului, precum şi pasiunea noastră pentru design. Noul magazin are multe de oferit clienţilor interesaţi să îşi echipeze locuinţele cu mobilier de calitate şi design exceptional, fără a cheltui o avere”, explică Antonio Cantera, unul dintre proprietarii Casa Convenienza.

Deschiderea magazinului Casa Convenienza va avea loc pe data de 15 mai de la ora 12.00. Magazinul este situat în una dintre unităţile de tip big box recent renovate din cadrul West Park.

West Park se află la o distanță de condus de 20 de minute din centrul orașului București și beneficiază de acces direct de pe autostrada A1. Parcul pune la dispoziţia clienţilor săi, în mod gratuit, şi o parcare generoasă de 2,150 automobile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *