Carrefour lansează campania dedicată pasionaților de grădinărit

Carrefour România lansează în hipermaketurile din țară campania dedicată produselor de grădinărit și materialelor săditoare ce se ve desfăşura în perioada 18 Februrie – 16 Martie 2016.

Carrefour catalogClienților le este propusă o gamă variată de produse în magazine, dar în același timp, sub umbrela responsabilității sociale, campania „Crește o floare, crește un copil” aduce și un element de inovație prin aplicația „Crește o floare”.

Magazinele Carrefour din întreaga țară propun in aceasta perioadă următoarele produse pasionaților de grădinarit:

·       flori, gazon și arbuști ornamentali;

·       legume și planete aromatice;

·       pompe, utilaje și accesorii pentru grădină;

Carrefour – Creştem o Floare

Totodată, clienții își pot exersa pasiunea pentru grădinărit într-o manieră interactivă prin intermediul aplicațieidedicate. Utilizatorul logat cu userul său de Facebook are posibilitatea de a aduce la maturitate o floare, ghidându-se de următorii pași: alegerea ghiveciului, pământului, semințelor, îngrășământului și al decorului. Pentru a ajunge la maturitate, floarea are nevoie de trei zile. În acel moment, daca aceasta primește un “share”, Carrefour va dona pentru fiecare floare matură, partajată, 2 lei către Asociația Salvați Copii România.

„Prin campaniile propuse, Carrefour România dorește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, dar în acelși timp promovează și apropierea față de aceștia, prin introducerea unui element inovativ din sfera digitală. Campania “Crește o floare, crește un copil” reprezintă simbioza perfectă între o campanie care încurajează pasiunile clienților și una de responsabilitate socială. Vă invităm să utilizați această aplicație și să sprijiniți în acest mod, alături de noi, această cauză nobilă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

În România, Grupul Carrefour numără 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 106 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), Home&Deco, Home&Garden, mobilier şi materiale de construcţii,

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *