Peste 20.000 de clienți au participat la campania de reutilizare a brazilor de Crăciun a retailerului Leroy Merlin

În luna ianuarie, Leroy Merlin România continuă campania de colectare și reutilizare a brazilor de Crăciun.

Leroy Merlin

Astfel, pentru cel de-al șaselea an la rând, clienții au fost încurajați să returneze bradul uscat în magazinele Leroy Merlin din întreaga țară, fiind răsplătiți cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei. Campania se va termina la finalul acestei luni.

Un număr de peste 20.000 de clienți au decis să se alăture campaniei în primele 2 săptămânii ale acestui an, aducând în sediile Leroy Merlin din întreaga țară peste 22.000 de brazi uscați. Până la finalul lunii, compania preconizează că numărul de brazi colectați va depăsi 40.000.

Toți brazii colectați urmează să fie mărunţiţi şi transformaţi în peleţi (combustibil ecologic) şi compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole), devenind o alternativă importantă la combustibilii convenţionali.

Campania de colectare a brazilor de Crăciun a devenit deja o tradiție în comunitățile din care facem parte și este, alături de alte acțiuni relevante întreprinse de Leroy Merlin, un element cheie în ceea ce privește inițiativele de dezvoltare durabilă. Credem în necesitatea strigentă a acțiunilor de sustenabilitate și în importanța acestora în atingerea obiectivului Grupului ADEO, -20% impact CO2 până în 2025 și le mulțumim tuturor clienților noștri că sunt alături de noi în demersul de minimizare a impactului asupra mediului înconjurător” declară Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin România.

Din grijă față de mediu, toți brazii comercializați de retailerul francez provin din pepiniere special create pentru plantarea, creșterea și tăierea brazilor de Crăciun. Acestea sunt amplasate exclusiv pe teren agricol de mari dimensiuni, contribuind astfel la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon.

Leroy Merlin 

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *