Brico Dépôt: soluții pentru casă de la A la Z

În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineții, însă pe șantiere munca e în toi. Meșterii își aleg materialele din timp și cu grijă, astfel încât să aibă totul la îndemână și să poată începe ziua de lucru în forță. Brico Dépôt le ușurează misiunea, oferindu-le soluții complete și eficiente, la cele mai mici prețuri, pentru ca proiectele să fie gata înainte de venirea toamnei.

Brico DepotConstruiești, renovezi sau amenajezi? Urmează exemplul specialiștilor și aprovizionează-te inteligent! În catalogul Brico Dépôt din perioada 16-29 iulie vei găsi produse esențiale pentru proiectele tale: de la cimenți, gleturi, ipsos, șape sau mortare și până la plăci de gips carton, tencuieli și finisaje pentru fațadă.

Una dintre surprizele acestui catalog, atât pentru profesioniști, cât și pentru orice pasionat DIY, o reprezintă sculele Magnusson cu garanție pe viață. E timpul să-ți înnoiești trusa de scule!

Cumperi în cantități industriale? Aplică pentru cardul Brico Dépôt și beneficiezi de transport gratuit pentru cumpărături de peste 5.000 lei, retur fără bon fiscal în termen de 90 de zile, facturare rapidă și acces în avans la ofertele din depozit.

Ai ridicat construcția, dar pare că lipsește ceva? Nu uita de învelitoare! Țiglele metalice și cele din beton sunt alegeri potrivite pentru orice situație, și le găsești la Brico Dépôt la preț de depozit. Temperaturile ridicate, vântul puternic și grindina sunt suportate excelent de aceste învelitori, iar modelele și culorile sunt atât de variate încât este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău!

Un pont de la Brico Dépôt: poți schimba aspectul curții cu doar trei elemente de noutate – ușa de garaj basculantă, dalele speciale pentru trafic auto și porțile metalice cu panou plin vor actualiza estetica spațiului exterior. În luna iulie, le poți găsi pe toate la Brico Dépôt!

Catalogul din această perioadă aduce noutăți în zona de mobilier pentru baie, combipack-uri, uși metalice, cabine de duș, chiuvete de bucătărie și hote pentru aragaz, dar și produse semnalizate cu indicatorul „Stop Preț” – betoniera de 180 litri, roaba profesională, vopsea lavabilă de interior, gresie, faianță, parchet laminat și pompa submersibilă pentru grădină.

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Brico Depot

Subsidiara din România avea la 31 decembrie 2015: 811 angajaţi, 15 magazine cu o suprafaţă totală de vânzare de 114.000 mp şi 12.000 de produse esenţiale disponibile pentru construcţii şi amenajări interioare.

Brico Depôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, 2 în Portugalia și 15 în România. Retailerul vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *