Brico Dépôt oferă soluții de amenajare a locuinței pentru sezonul rece

Brico Dépôt a pregătit o gamă esențială de sisteme de încălzire și acoperișuri solide pentru o casă durabilă în sezonul rece. 

Brico DépôtÎn perioada 24 septembrie -13 octombrie în depozitele din țară pot fi achiziționate la preț de depozit sistemele de încălzire alternative: aeroterme de podea sau de perete, radiatoare cu halogen de 1200 W, radiatoare oțel, convector cu funcție de ventilație, programator și control automat al temperaturii. Totodată, pentru zilele friguroase Brico Dépôt propune o serie de modele de sobe și accesorii, din teracotă, de bucătărie, focar fontă și șeminee.

Tot de la Brico Dépôt poate fi achiziționată o serie de produse pentru termosisteme pe bază de vată de sticlă, polistiren EPS, plăci gips carton, pentru o izolație corespunzătoare ce poate reduce transferul termic cu exteriorul de până la 40%.

Sfatul specialiștilor este finalizarea proiectul cu acoperișuri trainice, din șindrilă bituminoasă, țiglă metalică sau tablă zincată, căptușite cu folie de izolații impermeabile și sisteme de drenaj ce asigură o eficiență energetică sporită și un design exterior impecabil. Din 24 septembrie pot fi găsite în depozitele din toată țara și în catalogul bilunar de trafic, la prețuri imbatabile..

Brico Depot

Subsidiara din România avea la 31 decembrie 2015: 811 angajaţi, 15 magazine cu o suprafaţă totală de vânzare de 114.000 mp şi 12.000 de produse esenţiale disponibile pentru construcţii şi amenajări interioare.

Brico Depôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, 2 în Portugalia și 15 în România. Retailerul vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Brico Dépôt oferă soluții de amenajare a locuinței pentru sezonul rece
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.