Brico Dépôt a dezvoltat sistemul inovator de pereți modulari Alara, conceput special pentru a maximiza spațiul de locuit

Brico Dépôt a dezvoltat sistemul inovator de pereți modulari Alara, conceput special pentru a maximiza spațiul din locuința noastră. Conform unui studiu realizat de Brico Dépôt, în perioada pandemiei, 71% dintre respondenți și-au folosit casa pentru activități de birou, educaționale, culturale sau sportive. Pe de altă parte, 28% dintre ei au început să lucreze de acasă ca urmare a pandemiei, iar 57% își doresc să facă acest lucru în continuare, full time sau parțial, inclusiv după relaxarea restricțiilor.

Brico Dépôt

În acest context, 28% dintre cei care au participat la studiu au realizat lucrări de reamenajare a casei pentru a crea spații cu o utilitate multiplă, care să răspundă mai bine noilor lor nevoi. Astfel, gama Alara permite clienților să delimiteze spațiul dintr-o cameră și să îl personalizeze potrivit necesităților întregii familii − loc de joacă pentru copii, birou, sală de clasă sau de sport. De asemenea, sistemul Alara oferă un grad sporit de flexibilitate în utilizarea spațiului, acesta putând fi delimitat în funcție de nevoile zilei.

„Diversificarea gamei de produse este una dintre preocupările noastre constante și ne-am propus să venim în întâmpinarea clienților Brico Dépôt și a familiilor acestora cu soluții accesibile, adaptate cât mai bine la stilul de viață și ”noul normal” pe care îl traversăm. Pentru fiecare dintre noi, “acasă” trebuie să rămână locul unde ne simțim cel mai confortabil, iar prin intermediul gamei Alara clienții au posibilitatea de a-și delimita spațiul din casă exact așa cum își doresc, cu minimum de efort”, a menționat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt România.

Montarea sistemului Alara

Montarea sistemului Alara se face simplu și rapid, fără a apela la o echipă specializată de meșteri sau a transforma casa în șantier. Gama cuprinde o varietate de accesorii și modele de pereți despărțitori cu și fără ferestre, din lemn natur, transparenți sau albi, care pot fi personalizați în funcție de preferințe. Pot fi vopsiți în culoarea favorită, se pot adăuga rafturi sau panouri de plută − posibilitățile sunt nenumărate. În plus, pereții modulari Alara sunt rezistenți și siguri, având totodată o suprafață care poate fi curățată cu ușurință.

Produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine Brico Dépôt sau pot fi comandate online, prin serviciile Click & Reserve (cu ridicare gratuită din magazin în maximum 4 ore) și Click & Delivery (cu livrare la domiciliu).

Brico Depôt

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucator de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și 2500 de angajați. Credem că fiecare dintre noi trebuie să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca reamenajarea locuinţei să fie accesibilă tuturor. Astfel, oferim clienților noștri produsele și accesoriile de care au nevoie pentru construcția sau reamenajarea casei.

Kingfisher plc

Kingfisher este o companie internațională de îmbunătățire a locuințelor, cu aproximativ 1.380 de magazine, susținută de o echipă de 79.000 de colegi. Operăm în opt țări din Europa, sub marcile: B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix, TradePoint și Koçtaș. Oferim produse și servicii pentru îmbunătățirea locuințelor consumatorilor și profesioniștilor care fac cumpărături în magazinele noastre și prin intermediul canalelor noastre de comerț electronic. În Kingfisher, scopul nostru este să facem locuințele bune accesibile tuturor.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *